ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ …Η ΦΑΙΣΤΟΣ…

0
314
   Συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Έκπτωση -50% στα δρομολόγια από και προς τις σχολικές μονάδες.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ» σας ενημερώνει πως σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου παρέχεται μείωση -50% στην τιμή των εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς-μέλη του Συλλόγου μας που μετακινούνται με τα λεωφορεία προκειμένου να φθάνουν στις σχολικές μονάδες όπου διδάσκουν. Η έκπτωση δηλαδή αφορά τα δρομολόγια από και προς τις σχολικές μονάδες (τόπος κατοικίας-έδρα σχολικής μονάδας), όπου υπηρετεί ο κάθε συνάδελφος.
Οι συνάδελφοι μας που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της προσφοράς θα πρέπει να προσκομίσουν μια φωτογραφία και μια βεβαίωση υπηρεσίας από τη σχολική μονάδα στην οποία εργάζονται στα κεντρικά γραφεία των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου (Σταθμό Λιμένος, ώρα 8.00 – 16.00). Ευχαριστούμε τη διοίκηση των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για την ικανοποίηση του αιτήματος μας.
Ο Σύλλογός μας επίσης, αναμένει τις απαντήσεις των Μινωικών Γραμμών και της ΑΝΕΚ στο αίτημά μας για έκπτωση και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επιδιώκοντας την καλύτερη διαβίωση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στο νομό μας. 
 
Για το Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Γρηγόρης Γιαμαλάκης                                       Ιωάννης Μαθιουδάκης