ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ…

0
400
Τραμπουκισμοί, πρωί, πρωί σε Λύκειο του Ηρακλείου, όταν οι μαθητές προσήλθαν για να κάνουν μάθημα, όπως είχε συμφωνηθεί την Παρασκευή, όταν το σχολικό συγκρότημα τελούσε υπό κατάληψη.
Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιοι άλλαξαν γνώμη και επιθυμούσαν κατάληψη και όταν τους ζητήθηκε ο λόγος,προέβησαν σε χειροδικία! Θύμα μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, η οποία ζήτησε από τον πρόεδρο του 15μελούς να μάθει τον λόγο που δεν τηρήθηκε η συμφωνία της Παρασκευής, η οποία έλεγε ότι το σχολείο θα λειτουργούσε κανονικά σήμερα, και αντί απάντησης, έλαβε ένα δυνατό χαστούκι! Η κοπέλα πόνεσε πολύ, δεν πίστευε αυτό που συνέβη. Δήλωσε πολύ ταραγμένη στο ekriti.gr και ενημέρωσε τον Διευθυντή του σχολείου.
Οι γονείς της μαθήτριας επικοινώνησαν με το Ράδιο Κρήτηκαι μίλησαν για το περιστατικό, το οποίο τους προκάλεσε ανησυχία και αναστάτωση, κάνοντας λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις μέσα στο σχολείο.
Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρό και εξετάζεται με πολύ μεγάλη προσοχή τόσο από τη διεύθυνση του σχολείου, όσο και από τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης.