ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ…

0
380
Λαβράκι έβγαλε για μία ακόμη φορά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηράκλειου στελέχη του οποίου νωρίς το πρωί, φόρεσαν χειροπέδες σε έναν 53χρονο άνδρα από τη Συρία ο οποίος θα “έσπρωχνε” στο εξωτερικό δύο ανήλικες ομοεθνείς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος Σύρος, είχε περάσει στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και από την περιοχή του Έβρου, ξεκίνησε μαζί με τις δύο ανήλικες 17 και 17,5 ετών το ταξίδι για την Κρήτη. Από Θεσσαλονίκη Αθήνα και από Αθήνα σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Αυτό ήταν όπως φαίνεται το δρομολόγιο των τριών ατόμων το οποίο όμως τελείωσε άδοξα.
Δυστυχώς για εκείνον αλλά και για τις ανήλικες κοπέλες, τα στελέχη της Ασφάλειας του ΚΛΗ που εδώ και καιρό δεν αφήνουν τίποτα να περάσει χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ξεκίνησαν αμέσως τους ελέγχους.
Κατά τη διάρκεια αυτών, ο 54χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του εκτός από 13 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά και ένα γνήσιο το οποίο όμως δεν είχε πάνω τη δική του φωτογραφία.
Όπως προέκυψε, ο 54χρονος έφερε τις ανήλικες μέχρι εδώ προκειμένου στη συνέχεια να ταξίδευαν μέσω του Αεροδρομίου με προορισμό την Βιέννη της Αυστρίας.
Το ταξίδι όμως και για τους τρεις σταμάτησε στο λιμάνι καθώς τόσο οι ανήλικες όσο και ο 54χρονος συνελήφθησαν. Μάλιστα, ο 54χρονος συνελήφθη για διακίνηση ατόμων καθώς και για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων. Και οι τρεις κρατούνται και την Τρίτη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. 
Γιώργος Ι. Παπαδάκης