ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ …

0
432
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο Μοιρών Τυμπακίου ακριβώς  στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της πέρυσι η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη. ( Κοντά στη Γαλιανή διασταύρωση, απέναντι από το κινέζικο πολυκατάστημα) .
Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης πάνω στο ελαιόδενδρο , ώστε που το εκκλησάκι-εικονοστάσι της Πέλλας διαλύθηκε κυριολεκτικά με τα κομμάτια του να βρίσκονται διάσπαρτα στα γύρω  χωράφια  50 τουλάχιστον μέτρα μακρυά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις  στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε νέοι (δύο άνδρες και 3 κορίτσια ηλικίας 20-25 χρόνων) που επέστρεφαν τις πρωϊνές ώρες από το Τυμπάκι.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου για άγνωστους λόγους έχασε τον  έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα πάνω στο ίδιο ελαιόδενδρο που είχε χάσει τη ζωή της και η άτυχη Πέλλα. Ο οδηγός και οι τρεις κοπέλες φαίνεται να μην έχουν τραυματιστεί σοβαρά σε αντίθεση με τον συνοδηγό που χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια. Τους νέους παρέλαβε ασθενοφόρο , ενώ οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την τροχαία. Νεότερα αργότερα…

Πηγή
:Apopsi live.gr