ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ …

0
502

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Χανιά, όταν μια Γερμανίδα τουρίστρια ούτε λίγο ούτε πολύ αρνήθηκε να πληρώσει το κόμιστρο της διαδρομής μέχρι τον Πλατανιά με την δικαιολογία ότι η “Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία” ! 
Η τουρίστρια πήγε στο πρώτο ταξί της πιάτσας και μόλις ο οδηγός την ενημέρωσε για το κόστος της διαδρομής, αυτή αντέδρασε λέγοντας… «Η Ελλάδα μας χρωστάει και δεν πληρώνω τίποτα. Απαιτώ να με πάτε στον προορισμό μου. Κανονικά πρέπει να μας πηγαίνετε τσάμπα όπου θέλουμε».
Ο ταξιτζής, όπως ήταν επόμενο, της ζήτησε να κατέβει από το όχημά του. Η γυναίκα όμως συνέχισε τη… δράση της. Πήγε στο επόμενο ταξί, μπήκε μέσα και ζήτησε από τον οδηγό να βάλει σε λειτουργία το ταξίμετρο. Έτσι κι έκανε ως όφειλε ο οδηγός!
Φτάνοντας στον Πλατανιά, λόγω της μεγάλης κίνησης, το ταξίμετρο είχε ήδη περάσει το συγκεκριμένο κόστος και όπως ήταν επόμενο, η κυρία, κοιτάζοντας το συμφέρον της πλέον, γύρισε και του είπε πως θα πληρώσει το ποσό που αρχικά της είχε αναφέρει ο οδηγός.
Λογικό ήταν ο ταξιτζής να αντιδράσει, πάντα σε κόσμια πλαίσια (προς τιμήν του) και κάλεσε την αστυνομία. 
Τότε, η «δαιμόνια» επισκέπτης των Χανίων πλήρωσε το κόστος της διαδρομής όσο έγραφε το ταξίμετρο, χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Το περιστατικό επιβεβαιώνουν με επιστολή τους οι ιδιοκτήτες ταξί των Χανίων : 
Διαπιστώσαμε μετά λύπης μας ότι το τελευταίο διάστημα ο κλάδος μας, στοχοποιείται αδίκως, σε τοπικό επίπεδο. 
Αποκορύφωμα το ότι η είδηση με την κυρία από την Γερμανία χαρακτηρίστηκε ως ψεύτικη από κάποιο ενημερωτικό site.
Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον προορισμό της, πληρώθηκε υπό το φόβο επίκλησης του αστυνομικού οργάνου.Για μία ακόμη φορά, επαναλαμβάνεται, ότι το περιστατικό είναι ΑΛΗΘΕΣ!
Περιμένουμε από τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων, όταν προχωρούν σε αναδημοσιεύσεις άλλων ιστοσελίδων που αφορούν στον κλάδο μας,  να έρχονται πρώτα σε επικοινωνία με το θεσμικό μας όργανο, που δεν είναι άλλο από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων.
Σε κάθε περίπτωση, εάν επαναληφθεί οποιαδήποτε δυσφημιστική δημοσίευση εναντίον μας, χωρίς να έχει γίνει κάποια επαφή μαζί μας, τότε επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Νομίζουμε, ότι ποτέ δεν έχουμε δώσει δικαιώματα σε κανέναν να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας, αντιθέτως, είμαστε ίσως ο μοναδικός κλάδος που έχει επιβεβαιώσει περιστατικά που είναι κατακριτέα.
Και το κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο… ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. 
Για το ΔΣ του Σωματείου μας
Ο Πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας
Καραπατάκης Ηλίας       Κοκολάκης Προκόπης

Πηγή

parakritika.gr