ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 58 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ …

0
395

δώρα ζέμπερη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη διαλεύκανσητης δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο στις 18 Οκτωβρίου, με 14 μαχαιριές, ένα έγκλημα που “πάγωσε” όλη την Ελλάδα.
Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ προσήχθη και ομολόγησε ένας σεσημασμένος Έλληνας 58 ετών πιθανότατα τοξικομανής που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που ήταν βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση βάσει των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από το νεκροταφείο και τις κάμερες ασφαλείας.  
Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει, μάλιστα, στην ταυτοποίηση DNA από το χώρο του εγκλήματος.
Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τον δράστη της δολοφονίας και αναφέρουν πως το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία. Μάλιστα, αναφέρουν πως αφού έκλεψε το κινητό της 32χρονης εφοριακού, το πούλησε σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.
Το «ματωμένο» κινητό λίγα λεπτά μετά τη σφαγή της κοπέλας «μίλησε» και έδωσε στίγμα στο κέντρο και έτσι η ειδική ομάδα των αστυνομικών της Ασφάλειας που για μέρες σάρωναν τα «κόκκινα» σημεία κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και σήμερα να τον εντοπίσουν στο κέντρο της Αθήνας να περιφέρεται και να τον οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ.