2° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΛΥΚΟΥ & ΓΕΥΣΕΙΣ…

0
233

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελούζου ετοιμάζει μια ξεχωριστή γιορτή – αυτήν που μας… γλύκανε πέρυσι και αναμένεται να μας ξαναγλυκάνει και φέτος! Το «2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Γλυκού-Γεύσεις & Αρώματα του τόπου μας» («Festival of Traditional Sweets-Flavors & Aromas of our place»)  ετοιμάζεται ήδη και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή στον Αμπελούζο Δήμου Γόρτυνας.
Συμμετοχές
Όπως αναφέρεται από τον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο που έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, «Οι συμμετέχοντες σύλλογοι, θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό υπό την επίβλεψη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ηρακλείου, για την ανάδειξη των καλύτερων γλυκών». Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου στο τηλέφωνο 6977623621 (κα Μαρία Τσαπάκη). Θυμίζουμε ότι το 1ο Φεστιβάλ Γλυκού πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Ιούλιο με μεγάλη επιτυχία, υπό των ίσκιο των πλατάνων του Αμπελούζου, συνοδεία κρητικού γλεντιού.

Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου στο τηλέφωνο 6977623621.