ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο 12ος ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ…

0
475

   

   

   
   

 
   
  
   Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 12ος Δρόμος Θυσίας  Πεσόντων Στην  Αγ.Βαρβάρα που διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας «Το κέντρο της Κρήτης» με συνδιοργάνωση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, την τοπική Κοινότητα Αγ.Βαρβάρας, και τον Δήμο Γόρτυνας, ο αγώνας τελέσθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαικού Μαζικού Αθλητισμού -Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

 
   

  
    

 
   

 Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες αθλητές από όλη την Κρήτη έδωσαν παρόν στην διοργάνωση.
 Νικητής για μια ακόμα φορά στους άνδρες στα 17 χλμ ήταν ο Μανώλης Σηφάκης με χρόνο 1 ώρα 03΄35 ενώ στις γυναίκες η σύζυγός του Σκουρβουλιαννάκη Μαρία με χρόνο 1 ώρα 46΄46. Στα 5χλμ νικητής ήταν ο Παπαγιαννάκης Γιώργος του ΣΜΚ με χρόνο 22΄04 και στις γυναίκες η Σταυρακάκη Εύη του ΣΜΚ με χρόνο 30΄04.
 
Μετά το τέλος των αγωνισμάτων ο πολιτιστικός Σύλλογος παρέθεσε γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.
 Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την σημαντική συνδρομή τους στον αγώνα την ομάδα βοήθειας Φίλιος Ζεύς , την Ελληνική Αστυνομία όλους τους εθελοντές και χορηγούς και τέλος τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.
Οι χορηγοί μας : 
Χαλκιαδάκης ,Μύλοι Κρήτης, Εσπερίς, Άλφα, Mak food, Ιωνική  σφολιάτα για τα φαγώσιμα και τα αναψυκτικά που υπήρχαν στους σταθμούς ανεφοδιασμού.
Καλαϊτζάκης  Ελευθέριος, Τιτομιχελάκης Εμμανουήλ, Σηφάκης  Γιώργης ,  Ανωγειανάκης ΕλευθέριοςΣκουλάς Γιώργης(Στέρνες), Σηφάκης Γιώργης (Γέργερη) και Στεφανάκης Γιώργης –Σταύρος για το φαγητό που προσφέρθηκε σε όλους τους αθλητές και συνοδούς.
Σαβουιδάκης Κρητικά Προϊόντα 
Anek Lines Blue Star Ferries
Και την ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. για τα νερά.
Και του χρόνου………