ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ TΙΣ ΜΑΣΚΟΤ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023»…

0
456

✅ Ο «Μινώταυρος» και η «Αριάδνη» είναι οι μασκότ των 3ων Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023” , που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο τον προσεχή Σεπτέμβριο!


Ένα κορίτσι και ένα αγόρι, παγκοσμίως αναγνωρίσιμοι εκπρόσωποι του Μινωικού μας Πολιτισμού, της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης μας στην ανθρωπότητα.


Ο Μινώταυρος με χαρακτηριστικό τη δύναμή του και η Αριάδνη με την ευστροφία της, δύο τόσο σημαντικά και απαραίτητα στοιχεία, σε συνδυασμό με τις αθλητικές ικανότητες.

✏️ Ο εξαιρετικός σκιτσογράφος, Christos Zoidis, σχεδίασε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές της Αριάδνης και ισάριθμες του Μινώταυρου και η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» τις θέτει σε επίσημη ψηφοφορία για την ανάδειξη των δύο τελικών μασκότ.

📧 Μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, https://heraklion23.gr/mascot/ και επιλέξτε την αγαπημένη σας Αριάδνη και τον αγαπημένο σας Μινώταυρο, έως το τέλος Νοεμβρίου.


🗳️ Ψηφίστε για τις μασκότ που θα μας συνοδεύσουν όλους στην 10μηνη προετοιμασία της διοργάνωσης και θα αποτελέσουν τους πιο θερμούς συντρόφους της αθλητικής οικογένειας κατά τη διάρκεια των Αγώνων 🇬🇷