ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΑΤΑΤΟ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ…

0
483

➡️Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία προς τιμήν του αείμνηστου αντιδημάρχου Γιώργου Μαρκατάτου στο Γάζι.

Παρουσία μελών της οικογένειας, πλήθους κόσμου και εκπροσώπων αρχών και φορέων, ο δρόμος που ενώνει το Πολύδροσο με την Αμμουδάρα πήρε το όνομα του επί χρόνια Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου και Προέδρου Οργανισμών Γαζίου και Μαλεβιζίου.

👉Μενέλαος Μποκέας: «Εάν θα ήθελε κάποιος να σκιαγραφήσει ένα αυθεντικό πρότυπο αυτοδιοικητικού άνδρα του τόπου μας, αυτός θα ήταν ο Γιώργος Μαρκατάτος.

Η ματιά που ανέλυε τα θέματα, διέκρινε τις ανάγκες και προέβλεπε τις καταστάσεις, οι καίριες και έγκαιρες παρεμβάσεις του, το πολιτικό του κριτήριο και ένστικτο, ο τρόπος που ανέπτυσσε την επιχειρηματολογία του, η οπτική του, ήταν βαθιά πολιτική και κοινωνική.

Ο Γιώργος Μαρκατάτος εργαζόταν ώστε όλοι να λειτουργούν ενωμένα για βασικά προτάγματα που υπηρετούσαν το κοινό καλό, το καλό της κοινωνικής πλειοψηφίας».

🔸Στην τελετή ονοματοδοσίας προς τιμήν του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατάτου το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Σκουλάς και Γιώργος Πιτσούλης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Γρηγόρης Περυσινάκης και Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι κοινοτήτων του Δήμου Μαλεβιζίου κ.α…