ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ…

0
525

Συνεχίζεται η παροχή ζωοτροφών και η έμπρακτη στήριξη των κτηνοτρόφων των περιοχών του Δήμο Αγίου Βασιλείου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρίου και της ΑΜΑΡΙ ΜΑΕ ΟΤΑ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα του Δημάρχου για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αμαρίου Γιώργος Μουρτζανός, η Πρόεδρος της ΑΜΑΡΙ ΜΑΕ ΟΤΑ Στέλλα Βασιλάκη, ο Αντιπρόεδρος Φραγκιός Ζουμπουλάκης και ο συνεργάτης της εταιρείας Νίκος Βαρούχας.

Παρόντες επίσης στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγίου Βασιλείου Βαγγέλης Καπετανάκης και Μανώλης Τσιρινδάνης.

Η κ. Βασιλάκη παρέδωσε στον Δήμο Αγίου Βασιλείου 12 τόνους ζωοτροφών προσφορά της ΑΜΑΡΙ ΜΑΕ ΟΤΑ τονίζοντας μάλιστα την στενή συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Βασίλειου αναγνωρίζοντας μάλιστα και την συνέπεια του Δήμου προς την εταιρεία ΑΜΑΡΙ ΜΑΕ ΟΤΑ η οποία διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ.

Ο κ. Ταταράκης με την σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Παντελή Μουρτζανό και τους εκπροσώπους του γειτονικού Δήμου για την ανταπόκριση και την αλληλεγγύη καθώς είναι μεγάλη παρηγοριά μέσα στην ανείπωτη καταστροφή των ημερών, και συμπλήρωσε, ότι τέτοιες πράξεις μας δείχνουν ότι κανείς Δήμος και βέβαια κανείς Δημότης δεν θα μένει μόνος του απέναντι σε τέτοιες δοκιμασίες.