ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ…

0
3730

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λαϊκό άφησε σήμερα ο Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

O Νίκος Φλωρινιώτης έδινε εδώ και καιρό μάχη με τον καρκίνο και τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαϊκό.

Πριν έξι μήνες, τον περασμένο Ιούνιο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννης Φλωρινιώτης και τότε είχε γίνει δημοσίως γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα του, μαζί με την μητέρα του Μάχη στον Γιώργο Λιάγκα, είχαν αναφερθεί σε κάποια πρόβλημα υγείας που υπήρχε χωρίς να θέλουν να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, το επόμενο διάστημα, μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η μητέρα του Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε σήμερα στο Πρωινό, μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης, συντετριμμένη για τον θάνατο του γιου της.

«Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…».

Συντετριμένη και η αδελφή του Αννούλα Φλωρινιώτη η οποία βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, η οποία και έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ξέσπασε σε λυγμούς και αρκέστηκε να πει «καταστράφηκα».

Η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και η περιγραφή του για τη μάχη του με τον καρκίνο
Κατά την νοσηλεία του στο Λαϊκό, ο Νίκος Φλωρινιώτης, πριν λίγο καιρό, είχε μιλήσει στο Star:

«Νοσηλεύομαι γιατί οι εξετάσεις μου κάτι έδειξαν και μου συστήθηκε να κάνω εισαγωγή ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας μου από κοντά.

Μετά από 6 μήνες θεραπείας ήρθε η ώρα να αλλάξω να περάσω στον δεύτερο κύκλο. Αύριο ξεκινάω την καινούργια μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών και της αγάπης σας ελπίζουμε να είμαι σύντομα κοντά σας», είχε πει.