ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟΝ 2-0 ΤΟΝ ΖΑΡΟ…

0
1657

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Αλμυρού από τη Μεσσαρά, κερδίζοντας στο ντέρμπι τον Ζαρό με 0-2. Χαμένο πέναλτι στο 0-1 από τον Ζαρό.

Η ομάδα του Γαζίου πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο με τους Απλαδά και Τοπούζη και έφυγε με το «διπλό» από τον Ζαρό, ο οποίος έχασε πέναλτι με τον Χαλιλάι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ζαρός είδε τον Μητρόπουλο να φεύγει τραυματίας από το γήπεδο στο 10ο λεπτό, με τον Ανδρεαδάκη να τον αντικαθιστά, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Χαλιλάι ήταν ο δεύτερος παίκτης των «πρασίνων» που αποχώρησε τραυματίας, δίνοντας τη θέση του στον Λέσι.

Ο Αλμυρός κατάφερε να προηγηθεί στο 27ο λεπτό με σουτ του Απλαδά μέσα από την περιοχή, με τον Ζαρό οκτώ λεπτά αργότερα να κερδίζει πέναλτι σε προσπάθεια του Λαδιανού.

Ο Χαλιλάι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως νικήθηκε από τον Γεωργίου, που διατήρησε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 0-1.

Ο Ζαρός προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε δοκάρι με τον Κουρουθιανάκη στο 75′, ο Αλμυρός κρατούσε όμως το προβάδισμα, με τον Τοπούζη να δίνει τη… χαριστική βολή στους «πράσινους» στο 82’ με κεφαλιά σημειώνοντας το τελικό 0-2.

Ο Αλμυρός έφυγε με χαμόγελα από τη Μεσσαρά σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Α1 ΕΠΣΗ μένοντας κοντά στην πρώτη Δαμάστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ζαρός: Χατζιδάκης, Λαδιανός(79′ Κόκκινος Ν.), Γκλεζάκος(88′ Χαραλαμπάκης), Καλεμάκης, Μητρόπουλος (13′ λτ. Ανδρεαδάκης), Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι(67′ Λέσι), Κουρουθιανάκης, Παραθύρας, Αναγνωστάκης

Αλμυρός: Γεωργίου, Ρουμπάκης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Δαμιανάκης, Μαχαίρας, Λυκούδης, Κοιλιάρας, Τοπούζης, Απλαδάς, Γενιτσαρίδης