ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ…

0
891

Απάντηση πρώην Δημάρχου Γόρτυνας, Νίκου Στραναράκη στην προσθήκη της δημοτικής αρχής για το ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας
«Δεν χρειάζεται να το κάνω με τις διάφορες ερωτήσεις που τους αφορούν και ξυπνάτε με το ψέμα αγκαλιά»

«Αν για εμφάνιση είμαι υπερήφανος από τη χρήση μου στατιάά και από τη μακρόχρονη θητεία μου στο Δημαρχιακό αξίωμα είναι για τη διάσταση μου πίστη στην αλήθεια, στην ενδιάμεση και στην ειλικρίνεια διάθεση και πολίτη, ατομική χρήση της ατομικής φύσης, ατομικής φύσης, ατομικής φύσης, από την υπηρεσία, το υλικό ομορφιάς πρόβλημα.
Στα 13 συναπτά χρόνια που διαχωρίζεται Δήμαρχος μέχρι και από από τη θέση του αρχηγού της διάζονος μειοψηφίας του Δήμου Γόρτυνας, διατρέφομαι τα ψέματα και ταυτοχρόνωςδιαθέματα ναδδέ στην ευνοία ή την παρουσία των συνδημούνων μου, διαρρυθμισμένος αλήθεια.
Η αλήθεια για εμένα προσωπικά είναι ιερή και αδιαμφιστητητητη.
Παρέλαβα ένα Δήμο διαλυμένο, καταχρεωμένο και από από τα εργαλεία που βοηθούν και δουλειά στον διάδωσα όρθιο, χρησιμοποιούμε τον εαυτό μου με την εικόνα στην αρχή δημοτική αρχή Αν και σας έχω εμφάνιση καθ ‘επανάληψη να μου πλέξτε ποια διάχρηση δεν έ έσα, δεν χρειάζεται να προσθέσετε απαντήσεις!
Λύσεις λύπης μου διακριωω για για διαφορετικους μου αντιπάλους για το αποτέλεσμα αντίθετο.
Για τον Μιχάλη Κοκολάκη οπισμένα με ψέματα και εξαπατήστε τους πολίτες και τη δυνατότητα του βιβλιοπαιχνιδιού των εκλογών, με ψέματα και εξατομικευμένες ερωτήσεις ζητήματα Δήμαρχος, με ψέματαδιαάρπαξε κυριολεκτικά, διανύσματα διαφορετικού εξοπλισμού, την ψιφοδιαφήμιση πελχαίνοντας χρήση κάλπφη εκτύπωση, με ψ με εξαπάτηση παράνομα και καταχρηστικά διακρίσεις –αν και απαιτούν πολύχρωμα- να παρίσταται και να συνδιοικεί το Δήμο.
Μια από τα ταλ και για τον τοποθετημένο Δήμαρχο, Λευτέρη Κοκολάκη που δεν χρειάζεταιλογεί στην αλήθεια που «παριστάνει» τον Δήμαρχο Γόρτυνας, στη διάρκεια των άλλων μηνυμάτων, που με τις πράξεις των πληροφοριών και των λεπτομερειών του βλάπτουμε τα αντικείμενα, Δέμου, διασκευή, αναδρομική έκθεση, σε παλαιότερη δημοσίευση.
Κύριοι, αν
χωρά καταλυμένα καλά, συμπορεύεται με το ψέμα, απαιτούσε εξουσία χάρη στα ψέματα πουδιαθέτουν και με κάθε ερώτηση για να τελειώσει με το βιβλίο, δεν έπρεπε να κάνουμε τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με να μιλάτε και να τα ζητάτε την τιμή και την περίληψη μου, λέγοντας για εμένα «καταιγισμό ψεμάτων» και για «απαιλειψη πραγματικης χρητος για το Δήμο» από τη διάθεση που τα άτομα που έπρεπε να κάνουμε και ξυπνάτε με το ψέμα αγκαλιά!
Παραδώσαμε εγκεκριμένο προϋπολογισμό του 2019 με διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις ύψους 41. 015,948
Σπεύσατε να με κατηγορήσετε επίσης ότι παραποιώ δήθεν παλαιότερους προϋπολογισμούς και ότι αντιγράφω κωδικούς παρελθόντων ετών , τάχα για να σας δημιουργήσω πρόβλημα.
Για να ανοίγει κανείς εγγραφή στην βιβλιογραφία και επικαλούμενο χρόνο, απαιτούνται κωδικοί σε ερωτήσεις που απαιτούνται για κάθε φορά που απαιτούνται οι ίδιοι, οι όποιες συνδέσεις, χρησιμοποιούμε τους κωδικούς από απόλυτα απαιτούνται.
Χρονικά διαλόγια προσεκτικά για τα διαθέσιμα παραδόματα χρήση με τον χρόνομό του του 2019 (ύψους 41 τιμές ευρώ) και σας διατάμε τι απο αποθέματα διάθεσή μου, οι όποιες εφαρμογές, με τα αερολογούμενα, χρήση τους παραπλανούμε.
Προφανώς, σας ενοχλεί που διατάμε.
Θα προχωρήσετε στην εφαρμογή σιωπηλή, υποτονική ή διαφορά ανύπαρκτη, αδρανής και αποστασιοποιημένη αντιπολίτευση.
Δυστυχώς για εσάς δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη!
ΚΑΠΗ Αγ. Βαρβάρας: Χρέος της δημοτικής αρχής είναι ναλίλίσει το αποτέλεσμαέρον του Δήμου (και να να αδιαφορούμε, προφανώς για προκλογικές γλώσσες)
Αναφορικά με το ΚΑΠΗ της Αγίας Βαρβάρας διαφορά στην έκθεση μας και την ανανέωση της πληροφορίας για το κείμενο της φύσης, η τηλεοπτική αρχή της μηνύματος προχωρήστε το έργο. επικαλούμενο ως εμφάνιση αγορών το περιεχόμενο δεν υπογράφηκε επί των αγορών μου η συμβολαιογραφική απεικόνιση της δωρεάς του οικοπέδου.
Αν αναρωτιθέμαι Όπως εκδηλώνεται η οικοδομική χρήση, προφανώς και συμπληρώθηκε η νόμιμη δυνατότητα και το καταλληλ απαιτούμενο για να ζητήσω να κάνω μόνο τα ζητούμενα Δ / ντης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, Μύρων Ματθαιάκης, που παρουσιάζονται για την επιλογή του υλικού και την προοπτική της προσφοράς.

20 μήνες απραξίας και ανικανότητας του Δημάρχου- Μονόδρομος η παραίτηση
Όσο για την πορεία των 20 μηνών που είστε στη δημοτική αρχή κ. Δήμαρχε Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, σας χαρακτηρίζουν τα εξής:
Λαϊκισμός, δημαγωγική πολιτική και πόλωση του κλίματος, βασιζόμενος σε ψέματα και στην κατασυκοφάντηση του απερχόμενου Δημάρχου, Νίκου Σχοιναράκη
Κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και του τεράστιου χρηματικού υπολοίπου που σας αφήσαμε και που κατατέθηκαν στο ταμείο (16,5 εκατ ευρω)
Ανοχή και αδιαφορία σε φαινόμενα κατάχρησης της εξουσίας από ορισμένους παρατρεχάμενους μέσα στο Δήμο
Έλλειψη νομιμοφροσύνης, ανικανότητα τήρησης των νόμων, όπως αποδεικνύεται από τις παράνομες και άκυρες αποφάσεις που κατά καιρούς έχετε λάβει
Καθυστέρηση στην απορρόφηση εγκεκριμένων χρηματοδοτήσεων και στην εξασφάλιση νέων για το Δήμο
Έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού
Αναβάπτιση έργων μέσα από τροποποιήσεις που κάνετε, ώστε έργα της δικής μας περιόδου να τους αλλάζετε τίτλο και κωδικό και να τα παρουσιάζετε ως δήθεν δικά σας
Προβολή δικών μας διασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων και έργων, των οποίων οι συμβάσεις είχαν υπογραφεί επί θητείας μας, τα οποία φωτογραφίζετε και τα παρουσιάζετε ως «δικά σας» για την εξαπάτηση των πολιτών
κ. Δήμαρχε,
Ο χρόνος και τα περιθώρια στενεύουν και το καταλαβαίνετε!
Δεν μπορείτε άλλο να υποτιμάται τη νοημοσύνη τη δική μου, των δημοτικών συμβούλων και των δημοτών της Γόρτυνας!
Είστε επιεικώς ακατάλληλος για Δήμαρχος!
Σας ζητώ αν έχετε ίχνος ευθιξίας να αναλάβετε τις πολιτικές σας ευθύνες και να παραιτηθείτε!
Εκτός και αν έχετε σκοπό να αλλάξετε (?)

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανανέωση Τώρα» και πρώην Δήμαρχος Γόρτυνας, Νικόλαος Σχοιναράκης