ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 11ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΚΑ…

0
611

Οι μαθητές έπαιξαν και τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική και την ξένη μουσική σκηνή. 

Νεανικές παρουσίες και ταλαντούχα παιδιά γέμισε εχθές η σκηνή στη μουσική σκηνή στη συναυλία  που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Γυμνάσιο- Λύκειο των Αγίων Δέκα, από ένα μαθητικό γκρουπάκι που φέρει την ονομασία «11 και Κάτι».

Το συγκρότημα αποτελείται από κορίτσια και αγόρια, όλοι μαθητές του ίδιου σχολείου (11ο Λύκειο Ηρακλείου) που τους ενώνει η αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Τα περισσότερα παιδιά εξασκούνται για χρόνια σε κάποιο μουσικό όργανο, ενώ πολλά από αυτά διαθέτουν και εξαιρετικά μελωδική φωνή, όπως φάνηκε και κατά τη χθεσινή μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Αγίων Δέκα με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Κρήτης.

Για περισσότερες από δύο ώρες οι συγκεντρωμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά, νεανικά τραγούδια από την έντεχνη ελληνική αλλά και από την ξένη μουσική σκηνή και να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά με τη μουσική συντροφιά των παιδιών.

.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Καπαρουδάκης καλωσόρισε τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης. Επόμενη εκδήλωση όπως είπε είναι στις 19 Ιουλίου, με το Φεστιβάλ χορού με τα χορευτικά συγκροτήματα του Κώστα Γεωργιλαδάκη με τη συμμετοχή και άλλων χορευτικών ομάδων από την υπόλοιπη Ελλάδα. Και αυτή η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αυλή του Γυμνασίου- Λυκείου των Αγίων Δέκα.
Στη συναυλία παρόν ήταν  ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης,  ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σταύρος Ξυλούρης, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι οπως ο Στέλιος Μπομποδάκης, η Μαρία Σφακιανάκη και Κώστας Πηρουνάκης…