ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΟΚΙΟ…

0
390

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με μια όμορφη παράσταση!!! Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» 
Παρουςιάζει το γνωστό σε όλους Πινόκιο, τον οποίο το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» έχει διασκευάσει για να ταιριάζει στην εποχή που ζούμε και στα μηνύματα που επιδιώκει να περάσουν.

Αν και η τέχνη του Κουκλοθεάτρου παραπέμπει καμιά φορά σε κάτι “απλοϊκό” που απευθύνεται μόνο σε μικρές ηλικίες, οι συντελεστές του «Κου-Κλο Θεάτρου» προσπαθούν ως θίασος να αλλάξουν αυτή τη λογική και να προσεγγίσουν τις μεγαλύτερες ηλικίες μέχρι και έκτη δημοτικού. Το Κουκλοθέατρο Κρήτης στηρίζεται στις αρχές του μαύρου θεάτρου, του κόμικ και του ταχυδακτυλουργού. Οι κούκλες είμαι μεγάλες και η σκηνή έχει διαστάσεις  5 μέτρα μήκος και 2,20 ύψος.Λίγα λόγια για τον ΠΙΝΟΚΙΟ:

Ο Πινόκιο του Κου-κλο- θεάτρου θα γεννηθεί και θα ταξιδέψει μέσα σε ένα κούτσουρο στο σπίτι του Τζεπέτο προερχόμενος από την χώρα των δέντρων!                                                                     Μέσα από την αθωότητα και τις σκανταλιές του, θα κάνει το δικό του ταξίδι στον κόσμο των ανθρώπων προσπαθώντας να βρει την δική του «Ιθάκη». Με μία μύτη που μεγαλώνει κάθε φορά που λέει ψέματα προδίδοντάς τον και μαζί του πάντα ο Γρύλος, ο πιο πιστός φίλος του, ο οποίος σπεύδει για βοήθεια κάθε φορά που την χρειάζεται.Με τη φετινή παράσταση οι διοργανωτές προσδοκούν από τη μία να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς και μεγάλους αλλά παράλληλα να περάσουν και μηνύματα που θεωρούνται επίκαιρα:*Να είμαστε ο εαυτός μας και όχι αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι*Να είμαστε αληθινοί και όχι ψεύτικοι *Να είμαστε διαφορετικοί αλλά συνάμα ίσοι*Να είμαστε Άνθρωποι*Να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. – 11:30 μ.μ. – Καλαμάκι Δήμου Φαιστού.