ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ…

0
460
Νέα Υόρκη: Γιατρός εισέβαλε σε νοσοκομείο και άρχισε να πυροβολεί πρώην συναδέλφους του

Ένας γιατρός είναι νεκρός ενώ πέντε ακόμα συνάδελφοί του, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή. Ένα απολυμένος γιατρός επιτέθηκε σε νοσοκομείο με τουφέκι και άνοιξε πυρ κατά συναδελφων του.Ένας από αυτούς βρίσκεται εκτός κινδυνου.

Δράστης είναι ένας πρώην γιατρός του νοσοκομείου Lebanon, στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης εισέβαλε με πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε κατά τουλάχιστον 6 ανθρώπων στις 14:15 τοπική ώρα.
Ο 35χρονος Χένρι Μπίλοου εισήλθε στους χώρους του νοσοκομείου από το οποίο είχε απολυθεί πριν από μερικούς μήνες με ιατρική περιβολή και το πυροβόλο όπλο καλά κρυμμένο και, αφού ανέβηκε στον 17ο όροφο του, νοσοκομείου άνοιξε πυρ κατά τουλάχιστον 6 πρώην συναδέλφων του.
Οι αρχές σημειώνουν πως πιθανότατα πρόκειται για πράξη εκδίκησης και ο δράστης μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε.
Το νοσοκομείο 1.000 κλινών στο βόρειο τμήμα της αμερικανικής μεγαλούπολης περικυκλώθηκε από την αστυνομία μετά το επεισόδιο.
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) ανέφερε ότι το επεισόδιο δεν έχει «καμιά σύνδεση» με την τρομοκρατία και πρόσθεσε ότι την έρευνα χειρίζεται η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης (NYPD).
Ο άνδρας φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί κάποια στιγμή, ενώ όταν η αστυνομία εισέβαλε τον βρήκε να έχει αυτοκτονήσει με το όπλο του, σύμφωνα με τους
αξιωματούχους που επικαλέστηκε το Ρόιτερς…