ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

0
428

Τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στην Κρήτη για να επιλύσει ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνική Αστυνομίας.

Παράλληλα επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και επαφές – συνεργασίες με υπηρεσίες, φορείς και πολίτες, με σκοπό τη βελτίωση της αστυνομικής και κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Αποτελεί ουσιαστικά τον βασικό συνδετικό κρίκο της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην οποία υπάγεται διοικητικά, με την τοπική κοινωνία.

Στην παραπάνω τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου, παρέστησαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κωνσταντίνος Μαμουλάκης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχος κ. Ιωσήφ Κανακουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Κρουσώνα κ. Γεώργιος Βαλτζάκης, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Εμμανουήλ Παπαδομανωλάκης, περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και τοπικών φορέων, αστυνομικό προσωπικό και κάτοικοι της περιοχής.Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχος κ. Ιωσήφ Κανακουσάκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Συμβούλιο, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο νέο αυτό θεσμό, παραχωρώντας τον αναγκαίο χώρο και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού. Επίσης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του θεσμού στην περιοχή, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχημένη δράση του.Τέλος ευχήθηκε στον Τοπικό Αστυνόμο, υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στα νέα του καθήκοντα….