Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ…

0
472
Το πρωί ο κ. Ματαλλιωτάκης επισκέφτηκε περίπτερα της Έκθεσης δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περίπτερα που είχαν σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες, την επιχειρηματικότητα,  και την καινοτομία…

 Στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, προσκεκλημένος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται το Σάββατο και την Κυριακή ο περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Το πρωί ο κ. Ματαλλιωτάκης επισκέφτηκε περίπτερα της Έκθεσης δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περίπτερα που είχαν σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, τα σώματα ασφαλείας και την καινοτομία.
Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Ματαλλιωτάκης «η ΔΕΘ, που απευθύνεται στο κοινό και όχι μόνο σε εξειδικευμένους επισκέπτες, συνδέει τους κόσμους της οικονομίας, της επιστήμης και της καινοτομίας,  με την κοινωνία, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να δουν πίσω από τους τοίχους των επιχειρήσεων ,των δημόσιων υπηρεσιών, των πανεπιστημίων και των πολιτισμικών φορέων και συλλόγων την προσπάθεια που καταβάλλουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά προκειμένου να ξεφύγει η χώρα μας από την κρίση που μαστίζεται τα τελευταία χρόνια.. Η ΔΕΘ στην ουσία συνδέει την κοινωνία με κάθε λογής προσπάθεια και δράση και γι αυτό είναι ένα επίτευγμα μοναδικό».
«Είναι σημαντικό, συνέχισε με έμφαση ο  περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου, που κάθε χρόνο  αυτή την εποχή η Θεσσαλονίκη γίνεται το βήμα επικοινωνίας των πολιτικών αρχηγών με τον λαό μας καταθέτοντας τις απόψεις και τα προγράμματά τους για τη νέα σεζόν».
Από την περιήγηση του στη ΔΕΘ ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης διαπίστωσε τη μεγάλη επιθυμία των νέων , των ανθρώπων των δημοσίων υπηρεσιών, της τέχνης, του πολιτισμού και των επιστημών, αλλά και των επιχειρηματιών, να παρακολουθήσουν το βράδυ την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
« Περιμένουν να ακούσουν από τον πρόεδρο μας, από το βήμα της ΔΕΘ, λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ματαλλιωτάκης, τα κεντρικά σημεία της πολιτικής πρότασης της ΝΔ που θα οδηγήσουν  τη χώρα έξω από την κρίση, θα δημιουργήσουν δουλειές για τους Έλληνες και θα φέρουν το κράτος σε συνθήκες κανονικότητας. Πιστεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική της ΝΔ και είναι σίγουροι ότι είναι η κατάλληλη για να βελτιώσει τη ζωή τους και να δώσει λύσεις για το μέλλον της νέας γενιάς».


Τέλος αναφερόμενος στην Διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Ματαλλιωτάκης τόνισε ότι «ο εθνικός εκθεσιακός φορέας γίνεται το «όχημα» για όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις, που επιδιώκουν την υλοποίηση εξωστρεφών δράσεων.
Είναι προφανές πως η ΔΕΘ που έχουμε ανάγκη σήμερα είναι αυτή που ανοίγει τον διεθνή βηματισμό της, διευρύνει την εξωστρέφεια της, προσελκύει την καινοτομία και την πρωτοπορία, θωρακίζει την βιωσιμότητα της και προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη τη χώρα» καταλήγει ο περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου..