ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΗΧΑΝΗΣ…

0
511

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να πουλήσει τη μηχανή του αλλά μάταια. Από τις 3.000 ευρώ, κατέβασε την τιμή στις 2.500 ευρώ και στη συνέχεια στις 2.000, ωστόσο κανείς δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον. Κάπως έτσι πήρε την απίστευτη απόφαση, που φυσικά έχει γίνει μεγάλο θέμα στις συζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου.Ο Κρητικός… τρελάθηκε!Πρόκειται, όπως αναφέρουν τα parakritika.gr για μία μηχανή Honda CBR 1.000RR, που όπως αναφέρεται στη σχετική αγγελία, έχει κάνει μόλις 80 χιλιόμετρα.  Μια μηχανή που αποφάσισε να χαρίσει ή πιο σωστά να κληρώσει έναντι του ποσού των 10 ευρώ σε πάρτι.

mixani_xarizetai.jpg

Η απίστευτη αγγελία του ιδιοκτήτη«Από 3.000 ευρώ την έβαλα 2.500 και από 2.500 μόνο 2000! Τι άλλο να κάνω; Να την χαρίσω; ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΩ! Λοιπόν, από ότι βλέπω δεν την αγοράζει κανείς την μηχανή! Μια μηχανή που αγάπησα και την πρόσεχα σαν τα μάτια μου… 

mihani.jpg

Και αποφάσισα να την κληρώσω! Ναι, σωστά διαβάζεις και γι’ αυτό και την κληρώνω στις 17 Σεπτεμβρίου στα Χανιά στην καντίνα στο Καλάμι. Το βράδυ μετά τις 9 θα κάνω πάρτι και μαζί με αυτό θα βγει και ο τυχερός” αναφέρεται στην αγγελία.