ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
551
    Αρκετός κόσμος στην Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Δήμο Γόρτυνας,
Παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σχοιναράκη ,τοπικών Φορέων ,και Δημοτικών Συμβούλων,
Το σύνθημα για την φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος και η Βραδία ξεκίνησε με το χαμόγελο μικρών και μεγάλων ζωγραφισμένο στα Πρόσωπα όλων …
 Τους μικρούς μας Φίλους υποδέχτηκαν και απασχόλησαν Ο κύριος Ξυλοπόδαρος,ο κύριος Μάγος κ.π.λ…

 Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Γόρτυνας…

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 , ώρα 18.30
Μουσική συναυλία στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα από το «Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων». Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.30
Δημοτική Ενότητα Ρούβα στο Δημοτικό κατάστημα Γέργερης, δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο & Αγ. Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.30
Δημοτική Ενότητα Αγ. Βαρβάρας στο Δημοτικό κατάστημα Αγ. Βαρβάρας, δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο & Αγ. Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.30
Δημοτική Ενότητα Κόφινα στο Δημοτικό κατάστημα της Ασημίου, δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο & Αγ. Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.
Το πρόγραμμα είναι κυλιόμενο και επαναλαμβανόμενο καθώς σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέτος προγραμματίστηκαν εκδηλώσεις στις έδρες και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων της Γόρτυνας.