ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ…

0
434
Τον κάλεσαν με απόκρυψη και αφού του ανέφεραν το όνομά του, του είπαν ότι ο γιος του είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Δεν τους πίστεψε, καθώς το μυαλό έκανε την εύλογη σκέψη ότι επρόκειτο για απάτη, με όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. 
Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο ακροατής, δεν τους πίστεψε. Το γεγονός και μόνο ότι με καλούσαν με απόκρυψη, ήταν αρκετό για να μην το πιστέψω, ήταν όμως αλήθεια. “Δε μπορώ να σας πως τι αναστάτωση επήλθε στην οικογένειά μου, όταν εκ των υστέρων μάθαμε ότι όντως το παιδί μας είχε τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά”.
Είναι δυνατόν με όλα όσα γίνονται, η ΕΛΑΣ να καλεί με απόκρυψη, όταν πρόκειται για τέτοια περιστατικά, διερωτήθη, καλώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες, να κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν τους πολίτες, και όχι να τους προκαλούν σύγχυση…
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σταθερά τηλέφωνα της ΕΛΑΣ δεν έχουν απόκρυψη, ωστόσο τον ακροατή ενδεχομένως να κάλεσε από το κινητό του, αστυνομικός, γι’ αυτό τον λόγο και η απόκρυψη.