“ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ”

0
223
  Αυτό δήλωσε ο Στρατηγός Ζιαζιάς, γνωρίζοντας την κατάσταση -ακόμη και τώρα με τις επιπτώσεις των περικοπών να είναι αρκετές.
Η δήλωση Ζιαζιά έρχεται λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα στην Τουρκία. 12 ημέρες έχουν απομείνει και η ανησυχία για πιθανές σπασμωδικές κινήσεις του καθεστώτος Ερντογάν είναι μεγάλη….
_________

_

O Ρ.Τ.Ερντογάν απείλησε ξεκάθαρα ότι θα υπάρξουν νέες πολεμικές επιχειρήσεις. Η επόμενη στρατιωτική επιχείρηση του Τούρκου προέδρου την οποία προετοιμάζει πυρετωδώς, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας, θα είναι στο Αιγαίο. Όλες οι πληροφορίες σε αυτό συγκλίνουν.
Αυτό αποκάλυψε έμμεσα ο ίδιος ο Τούρκος «Σουλτάνος» δηλώνοντας ότι η » επιχείρηση ασπίδα του Ευφράτη» είναι η αρχή και έπεται και συνέχεια….
Την ίδια στιγμή Αμερικανοί, Βρετανοί, Ρώσοι και άλλοι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ασφαλείας, μιλούν για επικείμενη στρατιωτική σύγκρουση στο Αιγαίο ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες με αφορμή (3, 19, 17) νησιά και βραχονησίδες με τον αριθμό να ποικίλει και να μεταβάλλεται συνεχώς, ενδεικτικό του κλίματος που έχει καλλιεργήσει ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος.