ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΙΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ…

0
403

 Το τμήμα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απευθύνει έκκληση σε όλους καθώς την ερχόμενη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίουστο Τυμπάκι και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις Μοίρες, κατά τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς (παζάρι) θα υπάρχει πάγκος όπου Εθελοντές Σαμαρείτες θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και σχολικά είδη.Τα τρόφιμα θα μοιραστούν σε οικογένειες της Μεσσαράς οι οποίεςαντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στο τέλος του μήνα μαζί και με σχολικά είδη ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τις οικογένειες της περιοχής μας που πασχίζουν οικονομικά να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα και για τα παιδιά τους τώρα που ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά.Οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα, αλεύρι και ζάχαρη, όπως και σχολικά είδη, τετράδια, στυλό, μολύβια, κασετίνες ή και σχολικές τσάντες. Και σε όλη τη διάρκεια του έτους

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται πάνω από 8 με 9 τόνοι τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς.
 Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ στην έδρα του Ε.Ε.Σ., στο παλιό οικοτροφείο αρρένων στις Μοίρες. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών και τηλεφωνικά στο 2892023199 κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ ή στο [email protected] .