ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΤΣΙΝΑΣ…

0
458

 

Η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στη μονάδα των αδελφών Βατσινά η οποία κατασκευάζει στρώματα και λευκά είδη, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δίνει μάχη για να περιορίσει τη φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με οχήματα και πυροσβέστες να επιχειρούν σε μια προσπάθεια να μην επεκταθεί σε παρακείμενες επιχειρήσεις, αλλά σε αγροτικές εκτάσεις.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς μέσα στο εργοστάσιο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και για το λόγο αυτό η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτη. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και πολλοί εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι παρακολουθούν με αγωνία τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Στην περιοχή βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε κινητοποίηση έχει τεθεί και ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο οποίος έχει διαθέσει μια υδροφόρα και ένα μηχάνημα, στο έργο της κατάσβεσης και του περιορισμού των καταστροφών. Στο σημείο βρίσκεται, τόσο ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, όσο και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος.