ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ…

0
571
 
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αστόρια», του Ηρακλείου Κρήτης, το Σάββατο 17/03/2018, πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την ομιλία του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή, Καθηγητή, Νότη Μαριά, για ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ – ΚΥΠΡΟ με ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Ημερίδας, που διοργάνωσε η Ομάδα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ECR Group), με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών του Ηρακλείου για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας

Στην ημερίδα πραγματοποίησαν επίσης εισηγήσεις ο δόκτωρ Αθανάσιος Δρούγος Διεθνολόγος, Στρατηγικός – Στρατιωτικός Αναλυτής και ο κ. Νίκος Καραγιάννης δικηγόρος Ηρακλείου. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Στέλιος Κατεργιαννάκης εκδότης της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ» Ηρακλείου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιάννης Ψαράκης από την συντονιστική επιτροπή αγώνα για την Μακεδονία, επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Πέτρος Ινιωτάκης Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, o κ. Ιωάννης Τσικανδυλάκης Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, ο κ. Παναγιώτης Γιαλιάς Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Κρήτης και μέλη του Δ.Σ, καθώς και ο  κ. Κώστας Καρτσάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγραφέων – Λογοτεχνών «ΚΡΗΤΩΝ ΛΟΓΟΣ» και μέλη του Δ.Σ.