ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
915

Στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα με μιά πάρα πολύ καλή συναυλία που δόθηκε στο κοινό από το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών… Οργάνων Κρήτης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου με καταγωγή από το Τυμπάκι κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Η συναυλία δόθηκε μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία  διαμορφώθηκε κατάλληλα για να υποδεχτεί τους μουσικούς της ορχήστρας και της χορωδίας.Τη συναυλία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, Στέλιος Μπομποδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Γαρεφαλάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος  Πόπη Δασκαλάκη, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Σφακιανάκη- Ντελάκη, ο Πρόεδρος των Αγίων Δέκα Βαλάντης Τσατσάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Δέκα Γιάννης Καπαρουδάκης, ο εφημέριος των Αγίων Δέκα Γεώργιος Ραπτάκης και ο κόσμος που εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εκδήλωση δίνοντας συγχαρητήρια στο μαέστρο και στους μουσικούς.Αμέσως μετά τη συναυλία παρατέθηκε μπουφές φιλοξενίας ενώ το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο με τραγούδια και χορούς.

Πρώτος στο χορό ο εφημέριος των Αγίων Δέκα με συνοδεία τον Δήμαρχο Γόρτυνας, σε μια ιστορική, όπως τη χαρακτήρισαν πολλοί, συνάντηση μετά από έξι χρόνια  απουσίας και απόστασης από τα πολιτικά και τοπικά δρώμενα. Καλή διάθεση, πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας  ενόψει των Άγιων Ημερών αλλά και μια γέφυρα συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε με αφορμή μια συνάντηση για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων των Αγίων Δέκα και που όπως φαίνεται εξελίσσεται ολοένα και καλύτερα..Κείμενο:Πόπη Πρωτογεράκη …