ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ…

0
468

Συγχαρητήρια στο Δ/ντη και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αγ. Βαρβάρας, για την επιτυχημένη  αξιολόγηση από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ( ISO ) και ιδιαίτερα για το υψηλό σκόρ που σημειώθηκε στην βελτίωση ποιότητας συγκριτικά με τους παλαιότερους δείκτες!!! Κοινοποιούμε την ευχαριστήρια επιστολή του Δ/ντη του Κ.Υ. προς το σύλλογό μας. Ως σύλλογος θα είμαστε αρωγοί σε κάθε στην προσπάθεια που καταβάλεται για την αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών του εν λόγω Κ.Υ.
“Αξιότιμε κε Ζορμπά ,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσω ότι το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας αρίστευσε κατά την διάρκεια της αξιολόγησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) , που πραγματοποιήθηκε στις 13/03/2018.
Θεωρώ ότι το  ανωτέρω επίτευγμα είναι προιόν  της επίμονης δουλειάς του προσωπικού αλλά κυρίως εποικοδομητικής συνεργασίας και θα επιθυμούσα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω προσωπικά και να εξάρω το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επιδείξατε για την άμεση επίλυση προβλημάτων που πιθανώς θα επηρέαζαν την αίσια έκβαση της αξιολόγησης καθώς και για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση μας , ώστε να προσφέρετε τις πολύτιμες συμβουλές σας με την ιδιότητα του Προέδρου του Σ.Φ.Κ.Υ. αλλά κυρίως ως ευαισθητοποιημένος χρήστης υπηρεσιών υγείας.
Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου, κα Σταματάκη Ερωφίλη –  μαία του Κ.Υ. , την κα Ρομπογιαννάκη Σοφία – νοσηλεύτρια , την κα Κοκολάκη Στυλιανή – γραμματέα ,καθώς και τον δήμαρχο Γορτύνης κο Νικόλαο Σχοιναράκη και τον ανιδήμαρχο κο Σπαντιδάκη για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη στο όλο εγχείρημα .
Ευελπιστούμε στην συνεχιζόμενη και μελλοντική συμπαράσταση και αρωγή σας στην προσπάθειά μας για την εξασφάλιση ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας παρεχόμενων από το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου.”Με ιδιαίτερη εκτίμηση


Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Συντ/στης Δ/ντης Επιστ. Λειτουργίας
Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου