ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΡΟ…

0
606

Οπου επικράτησε με 2-1 του Ανθεστίωνα για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, κάνοντας ανατροπή του σκορ!


Το σκορ για την ομάδα του Θραψανού άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Θεοδωράκης, όπου μετά από οργανωμένη ευκαιρία από τα δεξιά πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Οι κιτρινόμαυροι του Μάριου Σηφάκη είχαν ευκαιρίες επίσης με τον Τσομπανάκη, τον Μεταξάκη και τον Πύλιο όλες στο πρώτο μέρος.


Ο Ζαρός έφτασε στην ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Λαδιανό να κάνει την σέντρα και τον Κοζορώνη με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή να ισοφαρίζει σε 1-1, με την συμπλήρωση 45′ λεπτών.


Την νίκη στην ομάδα της Μεσσαράς χάρισε στο 75ο λεπτό ο Χριστοφοράκης μετά την πάσα του Φραγκιαδουλάκη, με τον υψηλόσωμο μεσοεπιθετικό να σουτάρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-1

Οι πράσινοι είχαν επίσης καλές στιγμές με τους Χριστοφοράκη και Κοζορώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Ανδρεαδάκης, Γκλεζάκος, Καραμανιτάκης (60′ Κούπε), Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι, Χριστοφοράκης (78′ Μητρόπουλος), Κοζορώνης (80′ Κόκκινος), Παραθύρας, Λαδιανός (58′ Αναγνωστάκης)

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Κελαράκης (75′ Σφακιανάκης), Πύλιος, Μακρογιαννάκης, Κυριακάκης (60′ Τρουλάκης), Στρατάκης (65′ Καλογερίδης), Λιοδάκης, Ψαλιδάκης, Μεταξάκης, Τσομπανάκης, Θεοδωράκης (67′ Μελαδάκης)