ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 6,63 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ -ΒΙΑΝΝΟΥ….

0
606

️Την σύμβαση με προϋπολογισμό 6,63 εκ. ευρώ για την κατασκευή του έργου «Αντιμετώπιση εδαφικών αστοχιών και εργασίες αποκατάστασης οδού στον οδικό άξονα Ηράκλειο-Βιάννος» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

🗣Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης:

«η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου δεν ήταν μια απλή διαδικασία, καθώς έπρεπε να εξασφαλιστούν οι ανάλογοι πόροι και συγκεκριμένα το ποσό των 6,6 εκ. ευρώ.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, την τελευταία διετία, προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε τις απαιτούμενες μελέτες, καθώς ύστερα από μια κατολίσθηση δεν υπάρχει άμεση παρέμβαση έργου αφού υποχρεωτικά πρώτα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες.

Ολοκληρώθηκαν, λοιπόν, οι μελέτες, εξασφαλίστηκαν οι πόροι, οι υπηρεσίες δημοπράτησαν το έργο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε με τον ανάδοχο αυτή τη σημαντική παρέμβαση, που αφορά ειδικά το οδικό δίκτυο από το Ίνι μέχρι τη Βιάννο, όπου θα αντιμετωπιστούν όλες οι κατολισθήσεις που έχουν προκληθεί από τα φυσικά φαινόμενα».

📌Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Paulos BaritacisΠαύλος Μπαριτάκης, ο ανάδοχος του έργου , ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, η προϊσταμένη συγκοινωνιακών έργων Περιφέρειας Κρήτης Τζούλια Μπαρτολότσι.