ΚΥΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ…

268
0

Πώς η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του…

Φως στο τραγικό θάνατο των δύο γυναικών στην Κύπρο αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή στις σορούς της 33χρονης από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της 43χρονης από τη Συρία.

Ο βασικός ύποπτος μετά από προσπάθειες να ξεγελάσει τις Αρχές, τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο.

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου, οπότε ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της μίας γυναίκας, δήλωσε την εξαφάνισή της. Κατά τον ίδιο, τα ίχνη της χάθηκαν από τις 17 του μηνός.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι δύο γυναίκες που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί, είχαν συναντηθεί με τον 32χρονο Σύρο που έκανε εργασίες σε μια εξοχική κατοικία στην ορεινή Λεμεσό και είχε τα κλειδιά.

Ο ίδιος φέρεται να μετέφερε εκεί τις γυναίκες. Κάποια στιγμή, θεώρησε ότι τον κορόιδευαν και… τις σκότωσε πυροβολώντας της, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Μάλιστα, η αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων, που κατά τον ίδιο, τον βοήθησαν να σκάψει τους λάκκους, μέσα στους οποίους έθαψε τα άψυχα σώματα των γυναικών.

Πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν πάει για έρευνα στο συγκεκριμένο εξοχικό και είχαν βρει ανθρώπινο αίμα. 

Από την εξέταση των δειγμάτων, προέκυψε ότι το αίμα ήταν της μίας από τις δύο γυναίκες.

Éτσι, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 32χρονου Σύρου την Παρασκευή (26/11).

Ο Σύρος τελικά «έσπασε» ξημερώματα Κυριακής (5/12), ομολογώντας το έγκλημα και υποδεικνύοντας το σημείο που είχε θάψει τις γυναίκες. Στην αυλή της εξοχικής κατοικίας, στον Κάτω Αμίαντο.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει νεκροτομή.

Προηγούμενο άρθροΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ…
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΛΟΒΕΡΔΟΣ…