ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 1821…

0
559

Στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση οδών άξονα Δικαιοσύνης, Ίδης, Λ. Καλοκαιρινού».
Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο τμήμα της δεύτερης φάσης εκτελέσεως του έργου. Οι εργασίες εκκίνησαν από την συμβολή της 1821 με την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως (Αγίου Μηνά) και το εργοτάξιο έχει αναπτυχθεί μέχρι και οδό Καρτερού.


Το σημείο επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον ανάδοχο, όσο και με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και με καταστηματάρχες της περιοχής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, ο Δήμος παρακολουθεί το έργο καθημερινά και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου η πρόσβαση στα καταστήματα της 1821 να καταστεί απρόσκοπτη:

«Οι εργασίες στα άλλα εργοτάξια κυλούν ομαλά και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα συμβεί και στην 1821.

Όπως όλοι μπορούν να δουν πλέον, το κέντρο της πόλης αλλάζει και αναβαθμίζεται ουσιωδώς, σε τέτοιο βαθμό που θεωρώ ότι δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως η αναπόφευκτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι συμπολίτες, αξίζει τον κόπο.

Το τελικό αποτέλεσμα θα έχει πολλαπλά οφέλη, όχι μόνο για την περιοχή, μα για το Ηράκλειο συνολικά» ανέφερε ο Δήμαρχος χαρακτηριστικά.


Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό 1821 διεξάγεται μέσω της οδού Καρτερού, με έξοδο στη οδό Μονής Οδηγητρίας.