Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…

0
546

✅ Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το μέλλον και την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Όλοι μας θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στις παρακαταθήκες, την ιστορία και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης.

Τα δεδομένα μεταβλήθηκαν άρδην.

Η επικείμενη εκλογική διαδικασία στις 5 και 12 Δεκεμβρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία μας.

Η συμμετοχή των πολιτών, φίλων και μελών θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της μαζικότητας. Κανείς πολίτης δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς τη δυνατότητα επιλογής έκφρασης.

Παράλληλα, η ενότητα αλλά και η Σοσιαλδημοκρατική μας ταυτότητα θα πρέπει να διασφαλιστούν.

Σήμερα, απέστειλα επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚΑΠ που είναι αρμόδια για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας με την οποία εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για να υποβάλλω υποψηφιότητα και ζητώ προθεσμία τουλάχιστον μιας εβδομάδας προκειμένου να συγκεντρώσω τις απαραίτητες υπογραφές.

Το κείμενο της επιστολής μου:

“Αθήνα, 14-10-21
Προς: ΕΔΕΚΑΠ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος.

Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου”.