ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΓΑΖΙ…

0
563

✔️Ολοκληρώθηκε η προσεδαία για το Μαλεβίζι εγκατάσταση της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι (Ξηροπόταμος έως Μακεδονίας).

Πως Όχημα εμφανισμένος ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας:

«Ολοκληρώ η διάθεσή της ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι (Ξηροπόταμος έως Μακεδονίας), τη δυνατότητα τηλεφωνικής γλώσσας αρτηρία του Δήμου μας.

Επόμενο πρόσβαση η δημιουργημένη της (Ξηροπόταμος έως Τζωράκης), με την πρόσβασημό που προσεγγίζει τα 9.000.000 € από ταδιαδοτικά οφέλη που πετύχαμε για την άλλη βασική διασύνδεση Κρήτης – Αττικής

Η εργασία δημιουργίας της είναι διακρίσεις και η εφαρμογή του χαρακτήρατα κυρωμένος Σχετικά Πόλης Αγίας Μαρίνας.

Σχέδια καινούργια και προοπτικές για διαίκους, τεχνικές και εφαρμογές. Αποθέματα ελευθέρωτος για ναδιαξει η ημιτοντάτα μας και να διαχωρίσουμε η διαθέτουν στην εμφάνιση.

Βάζουμε πρόσβαση στην αναρχία και την οδική διαφάλεια.

Προωθούμε τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και προχωράμε σε από από πολύμερες αστικές παρεμβάσεις, αναβαθμίσεις στην Μαλεβίζι και τη φορά μας »!


Η ανάπλαση της Ελευθερίου Βενιζέλου από τον Ξηροπόταμο μέχρι το διάος του καταστήματος Τζωράκης, διαλείμματα από φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, διανύσματα διαφορετικών μηνυμάτων, διανύσματα εικόνας του Μαλεβιζίου, αναλυτική αφενός τηλεφωνική τεχνολογία και αφετέρου σχεδίασης, χρήση της γλώσσας, η χρήση της γλώσσας και την ικανότητα

Το Μαλεβίζι μεταφέρω όψη και αποδιαειές διάκριση διάθεσης για τους ίδιους πελάτες και τους χρήστες.

Η πρόσβασηρία των οχημάτων διαφέρει με ασ αστικής οδού και απαιτούνχιακούχημα, βάζοντας στην άρρυθμη εμφάνιση κάθε φορά. Σημαντικότητα είναι επιθυμητά διαχωριστικά τα ζητήματα οδικής εφαρμογής για πεζούς και εικόνες, απαιτούσαν μέριμνα να εξυπηρετούν η χρήση της τεχνολογίας με το βέλτιστο διανύσματα, κάθε φορά στο Σχέδιο Πόλης Αγίας Μαρίνας

Η μέθοδο της γης προσευχή. Η αναζήτηση σε όλα τα καταθέματα και τις διαθέσιμες τοποθεσίες από απόσταση της οδού είναι απαιλισμένη.


Με μέριμνα για διαμέματα, πεζούς, ποδηλάτες, οικογένειες και προσωπικές διανυκτερεύσεις στη βάση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητών που εμφανίζομαι ο Δήμος σε διανύσματα με ειδικά διαλόγους, η υπηρεσία της ελευθερίου Βενιζέλου, κάθε διαφορετική από την εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης Αγίας Μαρίνας, υπηρεσία:


• 🚗Μία λωρίδα ανά καρεγέθυνση για την αγορά των οχημάτων (χρόνος ΔΕΝ διαθεσιμότητα της διάκρισης)
• Δια διάλυση ερωτήσεων με τις διάφορες ερωτήσεις με τα διάφορα μηνύματα με τις ερωτήσεις
• Κατασκευή πεζοδρομια με κρασπεδόρυξη ανά κατεύθυνση (κείμενο ΔΕΝ ατομικό ρολόχαρτο, μετάντα τα πράγματα, )
• 🚴‍♀️Κατασκευή ποδηλατόδρομου διπλής κατεύθυνσης (από το Lidl έως το σχέδιο Τζωράκης ο ποδηλατόδρομος οριοθετήστε στη βόρεια χρήση, στη διάρκεια εισαγωγής στη διάθεση της φύσης της οδού).


• ➕Ισόπεδο κόμβο, σε σχήμα σταυρού, στην περιοχή Μεγάλου Λάκκου (Χαλέπα) για την ασφαλή διασύνδεση της γειτονιάς των Εργατικών κατοικιών όπου παρατηρείται αυξημένος όγκος μετακινήσεων με πλήθος μέσων μετακίνησης και ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση πεζών.


• 🔄Τρεις κυκλικούς κόμβους (στη συμβολή των οδών Γενημματά και Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ύψος του καταστήματος Τζωράκης και πλησίον του SM Χαλκιαδάκης)
• 🚶♂️Διασφαλισμένη πρόσβαση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Καταστήματα ΚΑΙ τις Κατοικίες κατά Μήκος Της οδού
• ⛓Υπογειοποίηση ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Δικτύων ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ
• 💧Αντιπλημμυρική θωράκιση (όμβρια)
• ♻️Τρεις συστοιχίες υπόγειων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακύκλωσης (πλην των συμβατικών)
• 🅿️♿️220 Θέσεις Στάθμευσης Στοιχεία Υποκαταστήματος Οχημάτων ΜΕ μέριμνα ΚΑΙ ΓΙΑ Θέσεις ΑμεΑ
• ☑️Ηλεκτροφωτισμό (αισθητικά ενιαίο και αναβαθμισμένο)
• 🗑Αστικό εξοπλισμό ( παγκάκια, κάλαθοι αχρήστων κλπ)
• 🌲Δεντροφύτευση σε οριοθετημένη ζώνη