ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ GORTYNALIVE. COM ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ…

0
566

Το Gortynalive.Com στην πενταετή του Πορεία έχει μάθει να ακούει να αξιολογεί και να δημοσιεύει απόψεις που καμία φορά φαίνεται σε πολούς ακραία…

Όταν δημοσιεύσαμε το Θέμα με τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές όπως έκαναν και άλλα Μ.Μ.Ε. λάβαμε ένα email📧 όπου ο αναγνώστης μας Άγνωστος Κύριος έγραψε το Παρακάτω Κείμενο💬….

Αφήσαμε τους Βρετανούς να περάσουν για να χτυπήσουν τα ρουμανικά πετρέλαια που κινούσαν τη γερμανική μηχανή.

Αναγκαστικά, οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ελλάδα για να διώξουν τους Βρετανούς, ξοδεύοντας υπερπολύτιμους πόρους / χρόνο.

Στην Κρήτη οι άοπλοι αλεξιπτωτιστές εκτελούνταν με τσουγκράνες καθώς ήταν ακόμη μπλεγμένοι πάνω στα δέντρα.

Βλέποντας οι γερμανοί αυτές τις ανήθικες τακτικές πολέμου, παρακινούνταν συχνά από αντεκδίκηση και, χωρίς εντολές άνωθεν, εξολόθρευσαν ολόκληρα χωριά.

Πηγαίνοντας λίγο πίσω στο χρόνο, θα δούμε ότι ο Χίτλερ προσπάθησε να αποτρέψει τον Μουσολίνι από το να επιτεθεί στην Ελλάδα.

Μετά τη νίκη των Ελλήνων, ο Χίτλερ δεν είχε καμία πρόθεση να εισβάλει στη χώρα μας.

Εμείς είμαστε αυτοί που συμμαχήσαμε με τους Βρετανούς εναντίον της Γερμανίας, δηλαδή με αυτούς που επέβαλαν τον πόλεμο στη Γερμανία.

Την εποχή εκείνη δεν είχαν δημιουργηθεί καν οι ιστορίες για το Ολοκαύτωμα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ηθικό κίνητρο για τη συμμετοχή μας.

Εμείς λοιπόν επιτεθήκαμε αναίτια στη Γερμανία.

Να θυμίσω ότι στον εμφύλιο οι “ήρωες του βουνού” σκότωναν ακόμη και μικρά ελληνόπουλα χωρίς λόγο, αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δεχθούμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τους επιγόνους τους, δηλ. το ΚΚΕ, απ το οποίο ξεπήδησε και ο Τσίπρας – ο πρώην Πρωθυπουργός!

Σταματώ εδώ μη σπάσω το τάμπλετ.

Η ψευτοηθική πολλών είναι εξοργιστική.

Τα συμπεράσματα δικά σας…