ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ….

0
354

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1: Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική της Super League 1!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1: Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να «σπάσουν» έτσι το αήττητο των 23 αγώνων του Ολυμπιακού στο ελνων…r.html

Στο ματς της Λεωφόρου από τη μία ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τσαμπουκά και αποφασιστικότητα, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι είχε το μυαλό του περισσότερο ματς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν. Εκεί είχαν τη σκέψη τους οι «ερυθρόλευκοι» και αυτό τους κόστισε στο ματς.ΚΟΜΙΚ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τον αιφνιδίασε και το κράτησε

Στο ματς ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά και κυνήγησε από την αρχή κάτι καλό.

Μάλιστα έστειλε από νωρίς το… μήνυμά του στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Μόλις στο 5′ ο Μαουρίσιο έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στην περιοχή για τον Ενγκμπακοτό. Έκανε το κοντρόλ, βγήκε τετ α τετ με τον Σα στο πλάι της περιοχής, αλλά το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό μετά όμως έγινε το 1-0!

Ο Σανκαρέ βγήκε από τ’ αριστερά περνώντας τον Ανδρούτσο, έκανε τη σέντρα και ο Μαουρίσιο με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα! Έτσι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δεύτερή του ευκαιρία στο ματς και να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνέλθει από το γκολ των γηπεδούχων.

Στο 18′ όμως κατάφερε να απειλήσει. Ωραία αντεπίθεση του Ολυμπιακού.

Ο Φορτούνης βγήκε από τ’ αριστερά, έδωσε στον Μπουχαλάκη ο οποίος έκανε την πάσα στην κίνηση στα δεξιά για τον Βρουσάι, με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλη περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά άουτ.

Η κατοχή ήταν για τους «ερυθρόλευκους», χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάτι καλό απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο 33′ ο Καμαρά έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Διούδη όμως να μπλοκάρει.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 42′, ο Τιάγκο Σίλβα έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά, ο Βρουσάι έκανε την κεφαλιά αλλά πήγε άουτ η προσπάθειά του.

Δύο λεπτά μετά ο Χασάν μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Έτσι έμεινε το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, μετά το γρήγορο γκολ, στο 6′, από τον Μαουρίσιο.

Έγινε το 2-0 και μετά έπαιξε ο Ολυμπιακός!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε αμέσως τον Βαλμπουενά αντί του Βρουσάι. Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο έδειξε να έχει θέμα στην οργάνωση του παιχνιδιού του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο κινητικοί στο δεύτερο μέρος και στο 64′ είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Τιάγκο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Χασάν μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Διούδη!

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 71′ ο Μπουχαλάκης έκανε τη σέντρα, ο Ελ Αραμπί την κεφαλιά και η μπάλα είχε ξανά την ίδια κατάληξη, άουτ.

Δύο λεπτά μετά όμως, στο 73′, ο Παναθηναϊκός κόντρα στη ροή κατάφερε να κάνει το 2-0! Εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Βέλεθ με τον Σα να μπλοκάρει, αλλά η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και ο Σανκαρέ στην επαναφορά με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-

ΓΚΟΛ: 6′ Μαουρίσιο, 73′ Σανκαρέ – 82′ Ελ Αραμπί

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32′ Ιωαννίδης, 52′ Αλεξανδρόπουλος, 84′ Διούδης – 22′ Καμαρά, 76′ Μπα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 95′ Μπα

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (70′ Νιάς), Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό (77′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης, Καμπετσής (66′ Καρλίτος).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (56′ Μπα), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά (76′ Μασούρας), Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι (46′ Βαλμπουενά), Φορτούνης (56′ Ελ Αραμπί), Χασάν (76′ Κάιπερς).