ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΙΒΑ…

0
527

Στο χωριό μας έχει οργανωθεί αιμοδοσία την ερχόμενη Τετάρτη 10/2 από 16:00 έως 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου.

Κατόπιν συνεννόησης του Τοπικού Συμβουλίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου, του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Σχολείου έχει οργανωθεί με το τμήμα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ η έκδοση κάρτας αιμοδότη σε όσους προσέλθουν ανεξάρτητα αν προχωρήσουν σε αιμοδοσία ή όχι.

Σκοπός μας είναι η επίσκεψη του κινητού συνεργείου αιμοδοσίας τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Η κάρτα θα αποσταλεί στον κάθε εθελοντή αιμοδότη που θα τη διαχειρίζεται όπως αυτός θέλει.

Για την έκδοση της κάρτας αιμοδότη απαιτούνται:
1) Ονοματεπώνυμο
2) ΑΜΚΑ
3) Φωτογραφία
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα υπάρχουν εθελοντές από το Τοπικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο το Δημοτικό Σχολείο και το Σύλλογο που θα βοηθήσουν στην καταγραφή των στοιχείων.

Για τη φωτογραφία θα υπάρχει υπολογιστής με κάμερα.
Με λίγα λόγια, ελάτε με τον ΑΜΚΑ σας και τα υπόλοιπα αναλαμβάνουν οι φορείς.

Παρακάτω ένα πρόσφατο μήνυμα από την επικοινωνία με το τμήμα αιμοδοσίας.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικά τα λόγια σας για το προσωπικό της Αιμοδοσίας και σας ευχαριστούμε θερμά. Προσωπικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των αιμοδοτών, ώστε να αυξήσουμε την προσφορά αίματος και ζωής στον τόπο μας.

Μοναδική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εθελοντικής Αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείου, είναι η πρόβλεψη συγκέντρωσης τουλάχιστον 20 μονάδων αίματος, όπως προκύπτει από το σχετικό νόμο του Υπουργείου Υγείας.
Θα είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για εμάς να συνεργαστούμε.

Με εκτίμηση
Το τμήμα επικοινωνίας της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ