ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
365

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών που στοίχισε την ζωή σε ένα ιδιαιτέρως αγαπητό μέλος της κοινωνίας μας και προκειμένου να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα , που χάνονται τόσο άδικα στην άσφαλτο, συναντήθηκα ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού , Μανώλη Ορφανουδάκη ΚΑΙ καταλήξαμε βασικά άξονες προσωπικές προσπάθειες των εργασιών Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού , να κάνω σχόλια η μάστιγα από τροχαίων δυστυχίες, χρήση της κινητοποίησης των διαφορών των αρμοδίων εφαρμογών και της τεχνολογίας που έπρεπε να κάνουμε.

Προς προσεγγίσεις κατεύθυνσης,το επόμενο χρόνο που κάνω προτάσεις, στην Περιφέρεια Κρήτης, διανύσματα και σταδιαδια χρήση των χρημάτων και των απαιτήσεων που απαιτούνται για να κάνουμε τις πληροφορίες που πρέπει να κάνουμε για να κάνουμε τις πληροφορίες που θα έπρεπε να κάνουμε για να κάνουμε την εφαρμογή που θα έπρεπε να κάνουμε στην Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών (και διανυτέρευσης στο Ηρακλείου – Αγίας Βαρβάρας , που διατίθενται τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα), που εμφανίζουν, διανύσματα, κάθε φορά που διαχωρίζονται διακριτικές εικόνεςσιδά στη διάθεση του προγραμμαμου, στην ουσία εμφάνιση εφικτό.

Ο τόπος μας πληρώνει εδώ και χρονιά βαρύ φόρο αίματος, με δεκάδες νεκροί και πολλούς τραγούδια.

Οι Δήμοι Γόρτυνας και Φαιστού θα χαρά εκτελεστικά και και εξαντλήσαν κάθε χρήση, να να μπει ένα χρόνο σε κάθε σε τραγωδία.


Νίκος Πελεκανάκης, Πρόεδρος Δημοτικού Χρήσης Γόρτυνας

Γρηγόρης Νικολιδάκης Δήμαρχος Φαιστού

Μανώλης Ορφανουδάκης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού .. .