Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ…

0
405

Ο Δασκαλάκης Γιώργος είναι ένας 32χρονος δραστήριος και φιλόδοξος νέος που μένει στις Στάβιες και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξελέγη πρόεδρος της τοπικής κοινότητας που συμπεριλαμβάνει (εκτός από τις Στάβιες) , το Φουρνοφάραγγο , τον Ακάμωτο, τα Καπετανιανά και τον παραθαλάσσιο οικισμό του Αϊ Γιάννη.


Από τότε που ανέλαβε τα ινία της κοινότητας δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται με τα χωριά της Τ. Ε Σταβίων με στόχο να αλλάξει την όψη τους.

Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ώς ένα από τους πιό δραστήριους προέδρους Τ.Ε της Γόρτυνας καθώς μέσα σε ένα χρόνο περίπου έχει πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι προκάτοχοι του πολλά χρόνια τώρα.


Ο ίδιος βέβαια, σεμνός όπως είναι δεν το παραδέχεται , ωστόσο οι χωριανοι του αλλά και όλοι οι κάτοικοι της τοπικής ενότητα Σταβίων έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι΄αυτόν.

Όπως οι ίδιοι διαπιστώσαμε και καταγράψαμε με το φακό του “Δια-sos-τε” , μέσα σε ένα περίπου χρόνο ασφαλτόστρωσε δρομους , έκανε σημαντικές αισθητικές παρεμβάσεις , διαμόρφωσε τον χώρο του Ηρώου και την Γέφυρα που βρίσκεται στην έξοδο του χωριού και προπάντων απομάκρυνε τα μπάζα και τα παλιά χαλάσματα από τα εγκαταλειμένα οικόπεδα.
Μ΄αυτές τις ενέργειες βελτίωσε την αισθητική εικόνα του χωριού , συνέβαλε προληπτικά στην υγεία των κατοίκων καθώς υπήρχαν πολλές εστίες μόλυνσης , άνοιξε πλατείες και δημιούργησε χώρους πάρκιγκ παντού. Και βέβαια έπεται και συνέχεια…


Ηλεκτροφωτισμοί , παιδική χαρά , καθρέπτες για την διευκόλυνση των οδηγών , καθαρισμός γεφυριών , χώροι αναψυχής κ.α
Ωστόσο αυτό που θεωρεί πιό αναγκαίο να γίνει στο άμεσο μέλλον , είναι ο Βιολογικός καθαρισμός και η ασφαλτόστρωση του δρόμου Στάβιες -Βαγιωνιά και όπως ο ίδιος υποστηρίζει , τρέφει βάσιμες ελπίδες ότι θα έχουν γίνει όλα μέχρι το 2022 , καθώς θεωρεί αξιόπιστη και συνεργάσιμη την τωρινή Δημοτική Αρχή .


Δείτε το Βίντεο του Δια- SOS- τε την Μεσαρά…

https://www.facebook.com/226466868194382/posts/781785599329170/