“Η ΠΑΠΑΤΖΟΥ” ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ…

0
590

Ότι και να γράψεις γι’ αυτή την Ομάδα είναι λίγο!!! Τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης κατέθεσαν την ψυχή τους, υπερέβαλαν εαυτούς και παρουσίασαν φέτος το καλοκαίρι μια εξαιρετική παράσταση, μια σπαρταριστή κωμωδία με τίτλο “Η Παπατζού” κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθειά τους, τα σχόλια του κόσμου:

 Για επίλογο σε ανάρτησή της η  “Αλέκα” – “Παπατζού” γράφει όλη την ουσία σε 2 γραμμές:

Λίγα λόγια για την υπόθεση και τους συντελεστές της παράστασης:


Μια αδιόρθωτη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα (Λίνα Κασσωτάκη), οδηγείται ένεκα του πάθους της σε διάφορες παρεξηγήσεις. Ο άνδρας της Ανδρέας (Ιάκωβος Χριστοφάκης), προκειμένου να τη συνεφέρει, αρχίζει να φλερτάρει με μια συμπαίκτριά της τη Λελέ (Βάσω Σταματάκη).

Τα παιδιά όμως του ζευγαριού Λάκης και Νινα (Αδαμαντία Ιερωνυμάκη και Μανώλης Δουλγεράκης) όπως και η οικιακή βοηθός Μαριγώ (Ρένα Χριστοφοράκη) και ο αρραβωνιαστικός της Νίνας ο Γιαννάκης (Παναγιώτης Μπαγιαρτάκης), δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του πατέρα τους και ανησυχούν για την τύχη της οικογένειας. Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται στη διάρκεια της παράστασης οι οποίες προκαλούν άφθονο γέλιο!!!


Στους υπόλοιπους ρόλους συμμετέχουν οι:κ. Κωνσταντοπούλου & κ. Νικολόπουλου η Μαριλένα Κασσωτάκη,Στρατηγός & κ. Μπάρδακας ο Πύραμος Τρουλλινός,Γιατρός η Έφη Κουτρουμπή,Αστυνόμικος ο Χρήστος Τρουλλινός,Τροτέζα η Ειρήνη Λουκά,Κλεφτοκοτάς ο Κώστας Νικηφοράκης & Παπατζής ο Μανώλης Δρακάκης.
Στον ήχο ο Νίκος Καργάκης, στο φωτισμό και τις φωτογραφίες ο Μιχάλης Τρουλλινός.Υποβολέας η Νατάσσα Χριστοφάκη. Τη διασκευή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Λίνα Κασσωτάκη.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκαν μέλη της Θεατρικής Ομάδας

.Τη μεταποίηση των κουστουμιών έκανε η Δέσποινα Βλατάκη, στα χτενίσματα η Ασπασία Τρουλλινού, στο μακιγιάζ η   Βανέσα Παπαδογιάννη. Υπεύθυνη κρατήσεων η Ελένη Νικηφοράκη.

Μαθήματα ορθοφωνίας η Ελένη Τζωρτζακάκη.

Ταξιθέτριες οι Ιωάννα Κασσωτάκη, Χρυσά Μπριλάκη και Χρυσή Αλεξανδράκη.
Η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης ευχαριστεί το Δήμο Αγίου Βασιλείου, τον εξωραϊστικό σύλλογο “Δαίδαλος & Ίκαρος”, τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Γαλήνης, την τοπική κοινότητα για τη συνεργασία και τη στήριξή τους
.

Τον κ. Νώντα Ιερωνυμάκη για την παραχώρηση χώρου για την πραγματοποίηση των προβών και την αποθήκευση των σκηνικών, τον ραδιοφωνικό σταθμό Dream Fm, τον κ. Κυδωνάκη και την κ. Πλουτινάκη, για την παρουσίαση και προβολή της όλης προσπάθειάς μέσω της εκπομπής “Πρωϊνή Πτήση”, τα τοπικά έντυπα και ιντερνετικά ΜΜΕ (Άποψη του Νότου, apopsilive, e-messara, antilalospress, rethemnosnews, gortynalive κλπ)  καθώς και όλους όσοι μας στήριξαν, βοήθησαν και συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση των παραστάσεων και την επιτυχή κατάληξη της όλης προσπάθειας!!!


Το μεγαλύτερο ευχαριστώ των μελών της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης ανήκει σε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια με το ζεστό του χειροκρότημα, εν μέσω μιας δύσκολης και περίεργης εποχής!!!
 Ότι άλλο και να γράψουμε εμείς είναι νομίζω περιττό!!!Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης, να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία να μας προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμη τις υπέροχες παραστάσεις τους!!!Θερμά Συγχαρητήρια!!!


Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ: