ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ…

0
2470

Με πολλές απουσίες, μόλις 13 παίκτες και αλχημείες αγωνίστηκαν οι πρωταθλητές Ηρακλείου στο δυνατό τεστ με την ομάδα του Γαζίου την Κυριακή το απόγευμα (29/12) στην βροχερή Ελιά (0-2).

Φιλική ήττα από τον Αλμυρό για τον… μισό Πόρο! Καλές αλλά και κακές στιγμές για τους “μπλέ” που βρίσκονται σε στάδιο μεταγραφικής αναζήτησης, ενώ παράλληλα απουσίαζαν δικαιολογημένα έξι παίκτες με άδεια.

Σκόρερ και των δύο γκολ ο Αλέκος Ζαφείρης, το πρώτο από ασίστ του Σακλαμάκη. Κορυφαίος του Πόρου ο Πήλιος και τον ακολούθησε ο Πολυχρονάκης σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.
Από τον Αλμυρό κορυφαίος ο Αλέκος Ζαφείρης που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, καλή παρουσία και από τον Γενιτσαριδη ως δεξιός μπακ.

Στο παιχνίδι έπαιξαν και οι δύο Αργεντίνοι που είναι υπό δοκιμή με τον Ιρέμπα στο α’ μέρος ν’ αγωνίζεται ως 10αρι και ν’ αφήνει καλές εντυπώσεις.

Στο β’ ημίχρονο μπήκε ο Λεόν που έπαιξε ως αμυντικό χαφ και έδειξε ότι θέλει χρόνο. “Σφύριξε” ο Χριστουλάκης με βοηθούς τη Τζανάκη και τον Βασιλάκη.

Το φιλμ του αγώνα

2′ Ωραίο άνοιγμα του Κλινάκη δεξιά για τον Πήλιο το σουτ του οποίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη Δ.

8′ Σουτ του Πήλιου από δεξιά με ελεύθερο οπτικό πεδίο, μπλόκαρε ο Ζαφείρης Δ.

16′ Ωραίο διαγώνιο σουτ Μεταξάκη από αριστερά με το αριστερό, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη Δ.

19′ Ο Αλμυρός ανοίγει το σκορ. Ασίστ του Σακλαμάκη στον Ζαφείρη Αλ. που σε θέση τετ-α-τετ αριστερά μέσα στην περιοχή πλάσαρε τον Δημητριάδη (0-1).

26′ Ωραία σέντρα του Μαυροειδή από αριστερά, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Πρινιανάκη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη Δ.

49′ Πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια Ζαφείρη Αλ. και τελείωμα στέλνοντας με κοντινό σουτ τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Δημητριάδη (0-2).

53′ Γύρισμα Σηφάκη από δεξιά, σουτ Κουρούμα, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γεωργίου.

57‘ Δυνατό σουτ του Πήλιου από δεξιά, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.

62‘ Κόρνερ Πήλιου από δεξιά, γυριστή κεφαλιά Σίντριτ στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί παραθυράκι του Γεωργίου.

73′ Δυνατό αριστερό σουτ Πολυχρονάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.

Πόρος:(Μανόλης Σουτζής): Δημητριάδης, Καρβελάς, Σηφάκης, Πολυχρονάκης, Μαυροειδής, Κουρούμα, Πρινιανάκης, Κλινάκης (57′ Σίντριτ), Πήλιος, Μεταξάκης, Αμαραντίδης (46′ Ζέκιο).

Αλμυρός:(Βασίλης Πλεσίτης): Ζαφείρης Δ. (46′ Γεωργίου), Γενιτσαρίδης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Ζαφείρης, Σακλαμάκης, Γκονζάλο (46′ Λέον), Λυκούδης (46′ Μεντουδάκης), Απλαδάς (65′ Ζερβός).