ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ…

0
503

Έξαλλος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, για τους χειρισμούς του στο θέμα του Conference League. «Δεν πήρατε χαμπάρι ότι μπήκαμε στο καρνάβαλο και στις Απόκριες;»

Κάτι παραπάνω από τεταμένες είναι οι σχέσεις του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου με τον συντοπίτη του υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά -υπενθυμίζουμε- και συνυποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (ο Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να εκλεγεί). 

Ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι έξαλλος με τους χειρισμούς του Λευτέρη Αυγενάκη και μάλιστα δεν διστάζει να κάνει λόγο ακόμα και για… καρναβάλι κι όλα αυτά με αφορμή τους χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα της υποψηφιότητας του Παγκρητίου Σταδίου για να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023. 

Ειδικότερα η… σπίθα που άναψε τη φλόγα ήταν η χθεσινή (20/2) ανακοίνωση της ΓΓΑ για την υποψηφιότητα της Ελλάδας, στην οποία δεν γινόταν καμία αναφορά στην ΕΠΣ Ηρακλείου, με τον Τζώρτζογλου να θεωρεί ότι ο Αυγενάκης τον άδειασε. 

«Δεν θέλω να σχολιάσω την ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη και της ΕΠΟ του κ. Γραμμένου… Όμως εσείς τι ψάχνετε να βρείτε; Δεν πήρατε χαμπάρι ότι μπήκαμε στο καρνάβαλο και στις Απόκριες;», απάντησε ο έμπειρος ποδοσφαιροπαράγοντας όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στη “Νέα Κρήτη“. 

Εκτός αυτού δε, “βράζει” γενικότερα το Ηράκλειο για το συγκεκριμένο θέμα κι επικρατεί έντονος εκνευρισμός για τους χειρισμούς του Λευτέρη Αυγενάκη.

Κι όλα αυτά μάλιστα από το περιβάλλον της δικής του εκλογικής περιφέρειας.