ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ…

0
654

Σύσταση προς τους δημότες κι επισκέπτες του Δήμου για διατήρηση της γενικότερης προσπάθειας καθαριότητας που έχει υλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, απευθύνουν ο Δήμος Φαιστού και η αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περυσινή χρονιά, τόσο η Περιφέρεια Κρήτης όσο και ο Δήμος Φαιστού προχώρησαν με οργανωμένο σχέδιο και προγραμματισμό σε καθαρισμούς ρεμάτων και οδών, σε μια προσπάθεια να επανέλθει στην περιοχή μία εικόνα καθαριότητας, η οποία παράλληλα θα διασφαλίζει και την πολιτική προστασία της περιοχής από τον κίνδυνων πλημμυρών ή πυρκαγιών.

Μετά από το ολοκληρωμένο σχέδιο καθαρισμών, ακολούθησαν επίσης στοχευμένες δράσεις και προσπάθειες από τις υπηρεσίες του Δήμου Φαιστού, ωστόσο οι ανεξέλεγκτες αποθέσεις απορριμμάτων και ογκωδών στις άκρες οδών, αλλά και σε ρέματα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε καθημερινό επίπεδο.

Ο Δήμος Φαιστού αφενός παρακαλεί δημότες κι επισκέπτες να μην επιβαρύνουν το αστικό περιβάλλον με επιπτώσεις και στη δημόσια υγεία, ενώ υπενθυμίζει ότι παραμένει ενεργή η υπηρεσία τηλεφωνικών ραντεβού για ογκώδη απορρίμματα, η οποία έχει τεθεί σε λειτουργία ήδη από την προηγούμενη χρονιά.

Οι δημότες που επιθυμούν να προχωρήσει ο Δήμος στην αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων τους, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της υπηρεσίας 2892340235 και 6984281499 για τον προγραμματισμό των ραντεβού τους.