ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΡΕΝΑ ΚΑΤΑΚΗ…

0
1059

O κύκλος της προσφοράς στην εκπαίδευση ολοκληρώθηκε και μαζί του σχηματοποιήθηκε στο σύνολο της η εικόνα της καθηγήτριας που με μεράκι και πάθος επεξεργαζόταν το αντικείμενο της , επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αγάπη στους μαθητές της , κατανόηση , υπομονή διάθεση για συνεργασία και εξυπηρέτηση απέναντι στους γονείς τους αναπτύσσοντας πραγματικά αισθήματα συναδέλφωσης με τους συνοδοιπόρους συναδέλφους της σε όποια σχολική μονάδα κι αν υπηρέτησε . Ήθος , αξιοπρέπεια εντιμότητα!

Το τρίπτυχο ενός ακέραιου ανθρώπου και επιστήμονα
.

Ο λόγος για την καθηγήτρια Κατάκη Ρένα που μετά από 35 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας ήρθε η ώρα να πάρει τη σύνταξη της , παραδίδοντας την σκυτάλη σε κάποιο νεότερο της.

Τα παραπάνω βέβαια θα μπορούσαν να ισχύουν και για κάθε συνάδελφο της που θα βρεθεί σε λίγο στη θέση της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεργασία και για όλα όσα πρόσφερες στο σχολείο μας . Ευχόμαστε η ζωή σου ως συνταξιούχος να χαρακτηρίζεται από υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία ώστε να χαρείς απρόσκοπτα πλέον τους καρπούς των κόπων σου.»

Τονίζει στην ανακοίνωση του ο Δ/ντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Αγίων Δέκα…


Στην κεντρική φωτογραφία η κ. Κατάκη Ρένα όρθια, κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου γεύματος στους συναδέλφους της δίπλα στο σύζυγο της κ. Ξηρουχάκη Νικήτα…

Πηγή:Apopsi live.gr