ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…

0
331

Την Δευτέρα 30-11-2020 συνεδριάζει διά περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου με τα παρακάτω θέματα:

Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 250.000,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ζημιών και Καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού της Χώρας», με αντίστοιχη τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού.

Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 50.000,00 €, από την Περιφέρεια Κρήτης, για το έργο: «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού, εντός οικισμού Αγίας Παρασκευής Δήμου Αμαρίου», με αντίστοιχη τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού.

Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 250.000,00 €, από την Περιφέρεια Κρήτης, για το έργο «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικών Οδών του Δήμου Αμαρίου», με αντίστοιχη τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού.

Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών ποσού 32.405,98 €, για κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του COVID-19, με αντίστοιχη Αναμόρφωση Προϋπολογισμού.

Έγκριση κανονισμού Κοιμητηρίων Δήμου Αμαρίου.

Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού.

Ένταξη του Δήμου Αμαρίου στο Διατραπεζικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Πληρωμών (ΔΙΑΣ Α.Ε.), ενεργοποίηση της υπηρεσίας ePos (Υπηρεσίες εισπράξεων με κάρτες πληρωμής μέσω του διαδικτυακού τόπου) και εξουσιοδότηση του ταμία του Δήμου να προβαίνει σε κάθε ενέργεια που αφορά τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Καταστροφής Παλαιού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρίου.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Καταστροφής Φθαρμένων Κάδων Συλλογής Απορριμμάτων. 10.Τροποποίηση της 316/19 απόφασης Δ.Σ. περί συγκρότησης Σχολικής Επιτροπής Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρίου.