ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
620

Μέσα σε κλίμα θλίψεως και πόνου, αποχαιρετίσαμε την περασμένη εβδομάδα ένα επίλεκτο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Έναν νέο άνθρωπο, πολλά υποσχόμενο για τον τόπο μας και την περιοχή μας, έναν άνθρωπο με ευαισθησίες και οράματα. Πρόκειται για την συνδημότισσά μας, την αείμνηστη Ταμάρα Παυλίδη, της οποίας ο αδόκητος χαμός της μας συνεκλόνησε όλους. Άριστη σύζυγος και μητέρα, εξαίρετη επιστήμονας. Ένας πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος με υπέρμετρες ευαισθησίες για την κοινωνία μας και το περιβάλλον.

Έβαλε γερά τα θεμέλια συμπαρασύροντας και παραδειγματίζοντας πολλούς συνδημότες μας, στο να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν έντονα το συναίσθημα της φιλοζωϊκής δράσης για την περιοχή μας.

Εκ μέρους του Δήμου μας και του Δημοτικού Συμβουλίου, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένειά της, στον σύζυγό της Παύλο και στα παιδιά της, στους γονείς της και στους οικείους της, ευχόμενος να βρούν την εξ ύψους παρηγοριά, τη δύναμη και το κουράγιο για την συνέχιση της οικογενειακής τους πορείας αφενός και αφετέρου να θυμούνται την φωτεινή της μορφή.

Η μνήμη της ας είναι αιώνια.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ