ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΤΟΥ “ΟΧΙ” ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ…

0
2902

Ένα μεγάλο ηχηρό “οχι” είπε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/1 στην Αθήνα, θέτοντας δυνατά επιχειρήματα στο τραπέζι και βάζοντας τέλος στα σενάρια για μεταφορά προσφύγων στο Τυμπάκι.

Ο ίδιος δήλωσε : “Ποτέ δεν τέθηκε θέμα για μεταφορά προσφύγων, σε καμία από τις συσκέψεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Ο Δήμος βέβαια ξέρει πως υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι λαϊκιστές, χωρίς ντροπή και σεβασμό, που επιθυμούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο, να δημιουργήσουν προβλήματα και καταστάσεις, με το να εκμεταλλεύονται τέτοια ζητήματα, για να τα αντιπολιτεύονται.

Κάποιοι σαν αυτούς, ξαφνικά, σκέφτηκαν και πρότειναν τη μεταφορά προσφύγων, στο κλειστό στρατόπεδο του ΠΕΚ Τυμπακίου!!! Τους αφήνουμε στην κρίση σας….

Ο Δήμος Φαιστου δεν σταματάει να προσπαθεί και να αγωνίζεται, με όλες τις δυνάμεις του, για το καλό του τόπου και των Δημοτών του.

Τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι Δημότες του Δήμου Φαιστού, οι οποίοι στο τέλος της θητείας μας, θα μας κρίνουν όλους για το έργο μας…”

Εμείς να πούμε “μπράβο” στον αντιδήμαρχο Γιάννη Φασομυτάκη και στον Δήμο Φαιστού, για το έργο τους μέχρι τώρα και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα τους, για να φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στο τόπο μας, που τόσο το έχουμε ανάγκη…

Γράφει : Βάσια Π.