ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ…

0
741

Σήκωσε τα μανίκια ο νέος προπονητής της ομάδας μας, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη το βράδυ (30/10) στη Βαγιά.

Με τον 48χρονο τεχνικό ξεκίνησε η προετοιμασία των “μπλέ” για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό την ερχόμενη Κυριακή (03/11, 15:00) στα Χανιά. Νωρίτερα, πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Γιάννης Κοντάκης μίλησε στους παίκτες στ’ αποδυτήρια, κάνοντάς τους γνωστές κάποιες από τις αξίες του αλλά και μέρος της φιλοσοφίας του.

“Δεν έχει κανένας να αποδείξει τίποτα στον άλλο, μόνο στους ίδιους μας τους εαυτούς”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Η ομάδα πρέπει και μπορεί ν’ ανακάμψει. Όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ μας, κανένας δεν είναι ανώτερος από το διπλανό του.

Όλοι έχουμε κοινό στόχο, όραμα, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του προέδρου και του Δ.Σ. της ομάδας, κάνοντας την αρχή από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανακρωτηριακό στα Χανιά”.
Για να επισημάνει λίγο αργότερα:

“Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να μην ασχολούμαστε με φήμες και διαδόσεις οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό μας.

Σας εγγυώμαι και το πιστεύω και θέλω να το πιστέψετε κι εσείς ότι σίγουρα από εδώ και στο εξής ο Πόρος δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Δεν θα αδικήσω κανένα ποδοσφαιριστή, δεν μπαίνω σε ίντριγκες και φασαρίες”. Κλείνοντας, ο Γιάννης Κοντάκης πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

Πριν κρίνεις τον άλλο και πριν του κουνήσεις το δάκτυλο πρέπει να μπορείς ν’ αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να μην ντρέπεσαι γι’ αυτόν”.