ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ…

0
240

Στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

👨‍👩‍👧‍👦Άγνωστοι δράστες για ανεξήγητο λόγο προχώρησαν στην πρόκληση ζημιών σε δύο χώρους αναψυχής και διασκέδασης των παιδιών και των συνοδών τους.

📌Σε ό,τι αφορά το Αρκαλοχώρι, πρόκειται για την πιστοποιημένη παιδική χαρά δίπλα από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Οι βάνδαλοι αφού έσπασαν το κιόσκι, διέσπειραν τα ξύλα σε όλο το χώρο, με τα σκουριασμένα καρφιά, τοποθετημένα προς τα πάνω, με σκοπό να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Επίσης προκάλεσαν φθορές στα όργανα της παιδικής χαράς, τοποθετώντας χαλίκι στον σιδερένιο τροχό, με αποτέλεσμα αυτός να μη περιστρέφεται πλέον.

📌Σε ότι αφορά το Καστέλλι, άγνωστοι έσπασαν τον ξύλινο φράχτη της παιδικής χαράς, η οποία να σημειωθεί βρέθηκε στο στόχαστρο των βανδάλων-διαδοχικά- τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο με τη Δημοτική Αρχή να προχωράει και τότε στις απαιτούμενες επισκευές.

Δυστυχώς λίγους μήνες μετά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με φθορές σε νέες σύγχρονες παιδικές χαρές με σύγχρονο εξοπλισμό!

📌Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τη λύπη και την δυσαρέσκειά της για τα δύο αυτά περιστατικά που σημειώθηκαν σε έναν υπαίθριο χώρο προορισμένο για την αναψυχή και τη ψυχαγωγία των παιδιών και των δημοτών γενικότερα .

Οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες και προκαλούν την δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων των ενεργών και υπεύθυνων πολιτών που σέβονται τους δημόσιους χώρους που βελτιώνουν την καθημερινότητα και ποιότητα ζωής τους.