ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ!!!

0
416

Η 7η υγειονομική Περιφέρεια – Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας , Τμήμα Προγραμματισμού Δράσεων – σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» διοργάνωσαν σεμινάριο τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μοιρών, με τίτλο «Διαχείριση τραύματος και παροχή πρώτων βοηθειών στον τόπο του συμβάντος».


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και το παρακολούθησαν αρκετοί εκπαιδευτικοί και γονείς. Την παρουσίαση έκανε ειδικό κλιμάκιο νοσηλευτριών με την ευγενική εθελοντική συμμετοχή πιστοποιημένου από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ERC) εκπαιδευτή στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής.


Το πρόγραμμα είχε διάρκεια 3 ώρες και αποτελείτο από θεωρητικό κομμάτι (διαφάνειες) και από πρακτικό κομμάτι (ΚΑΡΠΑ, πνιγμονή και θέση ανάνηψης).

Ευχαριστούμε θερμά τις: Ειρήνη Τάρταρη – Νοσηλεύτρια Τ.Ε., Μεϊντάνη Φλώρα – Νοσηλεύτρια Τ.Ε. MSc (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, 7η ΥΠΕ) και Σκανδαλάκη Νεκταρία – Νοσηλεύτρια Π.Ε. Τομεάρχης Νοσηλ. Υπηρεσίας στο Βενιζέλειο Γ.Ν. Ηρακλείου, καθώς και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε το σεμινάριο.